Nije loše, uopće!
Imam i ja nekoliko fotkane E70 i pri dnevnom svjetlu.
Nije loše, uopće!
Imam i ja nekoliko fotkane E70 i pri dnevnom svjetlu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Probat ću staviti i neku sliku s puno boja... cvijeće i sl.. kad itađem iz ureda:-)
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Nekak mi je slika pre bljeda,inace dobro izgleda,stavi nest s vise boja.....
Ne kužim zašto je previše bijele boje na fotkama (ili bar onoj u sredini) Nokije E50.
Pogledaj nebo poviše zgrade - izgleda kao bijeli dim.
U Mobisu!
...slike - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45689 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mislim da aparat na ovom uređaju nije primaran, osim toga ovaj model dolazi u dvije verzije-jedna je bez kamere! Tako da ne treba očekivati previše!
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
fino fotka.
U sjeni je primjetna "ljubičasta" boja, ali s Pythonom je fotka samo takva. Nije da se može mjeriti sa SE K750i npr., ali sasvim solidna.
U Mobisu!
e al te si slike slikao pod idealnim uvjetima!
ja uopce nisam zadovoljan s kamerom, ali svejedno mi to ne smeta jer nisam zbo toga kupio mob (imam digitalac za takve stvari).
cim je sumrak, objekt udaljeniji 2-3metra isto ne pod idealnim uvjetima -lose ispada...kamera mu nije vrlina, i tu gubi bodove, ali sveostalo![]()
kako vam se ćini bike???
★★★★★
ova original slika ceste od face555 pokazuje stari problem nokije i preizrazene crvene boje(tocnije ljubicaste),dok koristenjem python aplikacije i ta fotka izgleda puno realnije.
Bookmarks