@Bimbi: osobne komentare ću još ubaciti u nekom od slijedećih postova, isto kao i nekakve razlike između S1 i W80, tj što mi nedostaje, a možda ubacim i koju sliku ta dva aparata jednog pored drug...

Sa W80 sam zasad iznimno zadovoljan. Prvenstveno zbog malih dimenzija, ali opet daje dosta dobre slike na koje nemem zamjerki na njih (slike su u postu iznad).
Po mom nekom osobnom sudu, slike, pogotovo one slikane po noći su malkoc oštrije od onih slikanih sa S1.
W80 ispunjava sve što sam tražio od fotić kad sam ga kupio, dobro, možda je mogao biti malo veći optički zoom (eto to mi nedostaje u odnosu na S1, jer sam se navikao da mogu dosta zooma koristiti ) i trebali su ostaviti način zooma kao kod W55, tj da ima gore polugicu, a ne tipke na stražnjoj strani. Osim toga, jako sam zadovoljan. jer W80 ima one scene (načine slikanja), pa se nemora puno po menijima tražit da bi se slikao portret ili neka slika u sumraku...
A iskreno rečeno, sve one silne funkcije koje je imao S1 IS (pogotovo ona ručna postavljanja) nisam nikad savladao do kraja, pa mi slike sa mojim postavkama i nisu ispadale dobro, pa sam na kraju odustao od svega.

Jedini nedostatak bi uputio "multifunkicjskom" USB kabelu. Meni je nepretno i nepotrebno da usb kabel služi kao A/v kabel (naravno ima ona dva izlaza) a ima i još jedan izlaz koji je USB koji služi za povezivanje sa kompijuterom. (slika izlaza USB kabela je isto u slikama, zadnja slika). To su malo šeprtljavo napravili. ali dobro...

Ako imate još kakvih pitanja, slobodno pitajte...
Što se tiče same brzine slikanja kada se slike spremaju na memory stick, to ću vjerojatno isprobati danas navečer (jer bi trebao dobiti memory stick), pa ću javiti da li je brže ili sporije...