Ekipo kako sam novi u WM svijetu imam par pitanja da mi olaksate prve dane koristenja mog HTC P3600:
1. Dali je maguce zakljucati tipkovnicu na nacin kao na ostalim telefonima i da je pritom prikazan sat i datu, a ne crni ekran
2. Kako mogu postaviti da prilikom svakog paljenja telefona moram ukucati PIN idetifikaciju (ne SIM, jer ne koristim jos u njemu SIM karticu) ima ona fora ali se prilikom nekog vremene ne koristenja tel. sam zakljuca pa moram upisivati sifru, priznajem to mi je iritantno, nesto mi treba kao PINkod, kod obicnih elefona,
3. svi vi koji koristite GPS mape dali ih imate na posebnoj memoriskoj kartici ili na kartici na kojoj imate sve, to me zanima radi kupnje ili ne dodatne mem. kartice za GPS mape.
4. Do pred malo sam mogao otvarati internete stranice pomocu Internet Explorer-a a sad mi stavlja gresku tipa *The addres is not valiad. Chek the address and try again* probo razne stranice koje sam prije otvaro ali sad ne mogu, inace net radi jer mi radi Google Maps. Inace samo se spajam preko WiFI mreze.
5. za sad toliko i ako moze pomoc, nadam se da ste me skuzili,
HVALA![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks