koji cid tie w850 , ak je 51 zaboravi te dodatke kak ti kazes , koristi xs++ v1.2
Eto zanima me dal ima negdje popis stvari koje mogu up-at na svoj mob. Mislim na one sitnice: bolja kamera, drugačiji sat u screensaver-u: estetske stvari a da nije tema: maknut ime operatera s ekrana i sl. Dal se to inače traži prema onom modelu DB2020? Na kaj sve trebam paziti kad tražim 'dodatak' za mob. Mislim koristit XS++ (trebam savjet i koja verzija).
koji cid tie w850 , ak je 51 zaboravi te dodatke kak ti kazes , koristi xs++ v1.2
da imam cid51. znači nikaj od svega toga? Kaj nebrem flash-at nazad na 49?
sta unlocker moze bez problema napraviti downgrade cid-a,cuo sam da je uz to potrebno mijenjati i cip.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
ma nisam niti mislil vraćat samo pitam. mob je kupljen u Pevecu (da i ja sam se smijal kad sam prešel sve dućane u Varaždinu i nisam ga našel) pa pretpostavljam da nije brand-an. Dobro pretpostavljam?
pa ako nemas vodafone ikone za internet u file menageru i ako imas onaj dafault flash menu(trese se kad prelazis ikone u meni-u i ikone se vrte) nije brandan , kolko si ga platio , moj nije brandan a platio sam ga 2600kn u bosiz-u(zg)
jel imas po kutiji od moba one naljepnice vodafone live
Platil sam ga 3200 (pevec - vž)u prvom ili drugom mjesecu. U vipu je bil 3300kn. Bil je skup ali sam ga zel na 2 godine jer mi je preheben da bi ga mijenjal.Stvarno mi je mob odličan, baterija drži 5-6 dana kaj mi je super u odnosu na k700 i njegovih 3 dana. Uglavnom prezadovoljan. I veličina mi je super za moju velku capu.
E i nije brandan.
Bookmarks