Imam K610i, i zanima me da li je moguće slati e-mail preko tele2 mreze. Primati mogu, ali sta trebam upisati u "odlazni poslužitelj"?
Hvala!
Imam K610i, i zanima me da li je moguće slati e-mail preko tele2 mreze. Primati mogu, ali sta trebam upisati u "odlazni poslužitelj"?
Hvala!
koji e-mail koristiš?
vipnetov? T-Mobile? T-Com?
Za vipnet je isti i odlazni i dolazni,za ostale kontaktiraj njihove službe za korisnike da ti daju podatke.
ne znam u cemu je problem s mailom.
ako imate mail client unesete postavke za mail racun i to je to
Jedino sto bi mogla biti nepoznanica je odlazni server koji kod Tele2 glasi : smtp.tele2.hr
dolazni je server ovisan o mailu kojeg koristite (npr vipov je mail.vip.hr)
APN se unosi isti kao iza GPRS odnosno koristi se GPRS postavka za spajanje.
dobar grah daleko se čuje
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Eto! Sad i to znamo! Tema se može zatvoriti!
![]()
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
znaci ovo smtp.tele2.hr bi trebalo stavit kao odlazni server? pa to bas i nije mala stvar..
meni ne zeli poslati email preko odlaznog servera koji se koristi na tom mejl serveru, a probao sam sad ovaj tele2 odlazni server i isto nezeli. kaze 'secure connections are not available on this server'
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
smtp.tele2.hr
To je to, puno hvala!![]()
Neznam. Ja koristim e-mail od carneta. na odlazni server sam upisao smtp.tele2.hr, a dolazni ono što sam dobio od carneta. Mogu slati i primati.
uspio sam. trebao je iskljucit secure connection u postavkama outgoing servera.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ako moze netko napisat detaljno postavke za gmail kod tele2 za v600 mucim se cili dan pomozite!!
Najbolje je da daowlodiraš program za Gmail i sve koristiš preko tog programa, a ne da ručno unosiš postavke. tako preko ovog Gmail 1.1.1. kljenta možeš vidjeti i attachmente. A posebno je dobar kod Tele2 broja, jer kao što je poznato Tele2 ne naplaćuje GPRS prema vremenu nego prema količini downlodanih podataka!!!!!!!![]()
fala na brzom odgovoru program imam instaliran i radi ko urica ali sam ipak navikao pisati email iz poruka pa ako netko zna postavkehvala
LOL...pa tko još naplaćuje 'GPRS prema potrošenom vremenu?' WTF?!?![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Jel ima netko postavljen e-mail preko Tele2 na Nokiji 6300 i da mu radi sve normalno? Ajde otkrijte mi tajnu kako se to postavlja jer ja već lagano ludim iako sam uvjeren da sam napravio sve kako treba!
Bookmarks