mislim da ljudi ne shvaćaju tvoj rad ozbiljno,jer si mlad..al ja ti kažem da si perspektivan i samo tako nastavi...
kaj mislite?
![]()
mislim da ljudi ne shvaćaju tvoj rad ozbiljno,jer si mlad..al ja ti kažem da si perspektivan i samo tako nastavi...
sam se ti zezaj, al nije to tako lako naporaviti, treba se potruditi
dobro zgleda
u zivo je jos puno bolje. gledam da mozda neki poso slozim sa tim, po narudjbi. svima koji su vidli se svidio.
very interesting![]()
Poslao: smogovac
mislim da ljudi ne shvaćaju tvoj rad ozbiljno,jer si mlad..al ja ti kažem da si perspektivan i samo tako nastavi...bas si gad
tko je to napravio?
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...Kihavko ili Mrgud...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
bravo coma, svaka čast...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a kaj mislis od koga bi stavio?Poslao: andrea
tko je to napravio?
pa,ne ozbiljno sam ja mislio,baš je ok...
...u biti kad si to radio (malo su biljke već narasle)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
šta ja znam.pitam. tko pita ne skita. sviđa mi sePoslao: coma_zgb
a kaj mislis od koga bi stavio?
ajde pitanje: kolko bi para dali za tako nesto?
Coma dobro si to napravio, ovo ti je prvi, a ako ih još budeš radio, bit će još bolji!
Malo pokušaj da ti razmaci između kamenja budu manji, a u neke možeš i sitih kamenčića stavit, da rupe popuniš...
Ja bi ti za to dao oko 200-250 kn, a vjerojatno bi ti ljudi koji to trebaju i žele i dosta više dali...
gledo sam da je obican cigleni okrugli oko 150-200, ja sam recimo zadovoljan sa tom cijenom kada bi prodavao.
ha čuj dogovorili bi se nekak...Poslao: coma_zgb
ajde pitanje: kolko bi para dali za tako nesto?![]()
pa stavi u oglas
@andrea sta nudis?
@smogovac ma ovo je samo da vidim kaj ljudi misle o tome, a ja mogu to izradjivati po narudjbi
a jaesi perspektivan koliko si dugo ovo pravio??
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
a neznam tocno, treba se cekati da se osuse pojedine faze da bi se nastavilo
e sad, pa nećemo ovako javnoPoslao: coma_zgb
@andrea sta nudis?
![]()
kak si došao na tu ideju uopće?
coma za koliko bi mi prodao tu teglu? samo možda mi treba malo veća...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks