Jedini subjektivan ovdje si ti,dragi moj Applezombi.
Kao što rospaya reče,popularnost/= kvaliteta. Ako je tebi kvaliteta nešto što se zgrebe čim ga staviš na stol e onda stari moj neznam šta da ti velim. O tome da je sve kod Števe praktički jednokratni proizvod,nemoram govoriti. To što ovce padaju na taj "pojednostavi do bola,a funkcije ko hebe" dizajn,heh...kako netko reče"ljudi su ovce"![]()
A revolucionarni? Baš i nisu. Dobro,imaju onaj svoj kotaćić,ali od toga više nemaju ništa. Gdje je radio? Gdje je izmjenjiva baterija?(OH NE!!!! AK STAVIMO ODVOLJIVU BATERIJU NARUŠIT ĆEMO LINIJE DIZAJNA I CIJELI SVIJET ĆE DA SE SRUŠI! SUDNJI DAN ĆE DOĆI!!!!) POŠTENE SLUŠALICE? Potpuna podrška za UMS? Potpuni drag'n'drop? NATIVNA podrška za više formata?FLAC? OGG? Divx? XviD? Di je to? Vražije osvjetljenje onog vražjeg kotaćića? Što je sa tim? I to smeta dizajnu jeli?
Istina,postioji rockbox firmware koji odstranjuje većinu ovih stvari,ali....
I nemoj mi govorit da ne pljujem po Števici. Uvijek ću pljuvat po nečemu što traži previše a daje premalo.Uvijek.
@Hrc: ipod nit ne gledaj.
sony-odličan zvuk (ipod mu nemože prismrdit)ali sonic stage je sranje.
iriver-jednak,a i u nekim slućaveima bolji. Koristi MTP(/windows media player za sinkronizaciju ili UMS/ Iriver plus 3(koji je bolji naravno)
pa ti biraj.

) POŠTENE SLUŠALICE? Potpuna podrška za UMS? Potpuni drag'n'drop? NATIVNA podrška za više formata?FLAC? OGG? Divx? XviD? Di je to? Vražije osvjetljenje onog vražjeg kotaćića? Što je sa tim? I to smeta dizajnu jeli?
Odgovori uz citat
Bookmarks