uf ti ga rasprave ode, slusao sam danas clix2, ima ga jedna slovakinja koja ljetuje kod mene jutros je dosla, player je ok, sa Ex90 slusama i odlican (zvuk), ekran je isto nelos, al me zivcira ta konfiguracija da ga trebas koristit sa 2 ruke u zid bi ga ja zbog toga mlatnuo, uglavnom playerom nisam niti malo odusevljen, pogotovo sto baterija ne traje dugo (ova zenska ju je spucala u 10 sati puta, od toga nes vise od pola puta slusala), tak da si fino uzimam 806 ili 808 jos cu vidit, a iRiver ostavljam za neka druga vremena...

vidim da se neki zale na SS al ja ne vidim u cemu je problem, kad se naviknes sve glatko ide, a ima i dosta alternativa sa kojima se moza prebacivat mp3 ravno na player, a Atrac je toliko zakon da bi kopao kumpire cilo jutro da moram samo da mogu pretvorit mp3-ce u taj format(ovo je dosta subjektivno jer se hebem sa sony-jevim izumima jos od doba MD-a)

uglavnom, pisao bi ja jos i gadio i jedne i druge al mi se neda prepirat jer svoj izbor znam, mislim da se ni sa Sonyem ni sa iRiverom ne moze falit, samo pri kupnji gledate sto trazite od Mp3/4-a i gotovo