Sori,ali meni je mp3 bolji i ne tvrdim bezveze. A govorio ti koliko hočeš,PRI KONVERTIRANJU IZ MP3 U ATRAC SE IZGUBI NA KVALITETI.(Većina glazbe koju si skinuo sa neta je vjerovatno u mp3-formatu,zar ne?Ne govorim o glazbi koju si kupio na CD-u) Istina,malo,ali dovoljno da ga izbjegavam. A osim toga, ATRAC ima previše DRM-a za moj ukus. Previše je "Propietary" a takve formate ne podnosim, jer nemam jednaku mogučnost izbora kao sa mp3,ogg i FLAC.(Inače,a kad ripam glazbu sa cd-a,ripam duplo: 1 put u flac,zatim 2 put VBR -za prebacivanje na moj mp3 player,čisto da se zna) Istina,kod ATRACA je odnos veličina/bitrate,i iako na istom bitrate-u (kao npr ova tvoja usporedba) zvuče prilično slično,mp3 formatu dajem prednost,jer ne traži da se odreknem pola komfora(čitaj: nema sranja sa DRM-om,veći odabir omjera kvaliteta/veličina itd) koji imam sa mp3-om.
A zašto ja izbjegavam sony? Zato što,iako su tamo do 2000 bili najbolji,od tada su samo još jedna od onih kompanija(*cough*apple i microsoft*cough*) koje stalno pokušavaju svoje kupce "zaključati" u njihove formate,previše forsiraju DRM,a i volio ti to ili ne kvaliteta im je opala,i to previše za moj ukus.
A sad,ak se to tebi nesviđa,oke. Ti i dalje kupuj sony, ali nemoj me uvjeravat da je sony nešto naj. Kad vidim da su otklonili sve te greške,i ja ću bit sony fanboy kao i ti. Ako nešto bolje ne naleti,naravno.
bolje da se sad pripremim za izljeve tjeeškog fanboyizma lol
Da dragi moj,Sonic stage je sranje.
a o atracu sam svoje reko.
Playtation je bio super,Playstation 2 je bio super(ali su laseri odlazili na veliko,imo ti ćip ili ne) a sad su zasrali kao što samo sony zna.

budimo realni, sony je stvorio ime playstation!!!!! I rest my case!!!!!
Odgovori uz citat
Bookmarks