Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 143

Threaded View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    isusfon
    Operater
    teletina
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao refugee Pregledaj post
    Mali OT, ali ja fakat ne kuzim zasto ljudi kod nas ne podnose Sony?
    Ko da bi radje uzeo kalamburgund iz spartaka i peveca nego Sony.

I ne samo mp3 playere, nego sve ostalo, cak i televizore!

A to da je VBR MP3 bolji od Atraca??? Pa da mi molim te reci di i kad i kolko si ti to testirao. Skroz bevzeze tvrdis.

Stavi 256kbps atrac i mp3 i usporedi...
    Sori,ali meni je mp3 bolji i ne tvrdim bezveze. A govorio ti koliko hočeš,PRI KONVERTIRANJU IZ MP3 U ATRAC SE IZGUBI NA KVALITETI.(Većina glazbe koju si skinuo sa neta je vjerovatno u mp3-formatu,zar ne?Ne govorim o glazbi koju si kupio na CD-u) Istina,malo,ali dovoljno da ga izbjegavam. A osim toga, ATRAC ima previše DRM-a za moj ukus. Previše je "Propietary" a takve formate ne podnosim, jer nemam jednaku mogučnost izbora kao sa mp3,ogg i FLAC.(Inače,a kad ripam glazbu sa cd-a,ripam duplo: 1 put u flac,zatim 2 put VBR -za prebacivanje na moj mp3 player,čisto da se zna) Istina,kod ATRACA je odnos veličina/bitrate,i iako na istom bitrate-u (kao npr ova tvoja usporedba) zvuče prilično slično,mp3 formatu dajem prednost,jer ne traži da se odreknem pola komfora(čitaj: nema sranja sa DRM-om,veći odabir omjera kvaliteta/veličina itd) koji imam sa mp3-om.

A zašto ja izbjegavam sony? Zato što,iako su tamo do 2000 bili najbolji,od tada su samo još jedna od onih kompanija(*cough*apple i microsoft*cough*) koje stalno pokušavaju svoje kupce "zaključati" u njihove formate,previše forsiraju DRM,a i volio ti to ili ne kvaliteta im je opala,i to previše za moj ukus.

A sad,ak se to tebi nesviđa,oke. Ti i dalje kupuj sony, ali nemoj me uvjeravat da je sony nešto naj. Kad vidim da su otklonili sve te greške,i ja ću bit sony fanboy kao i ti. Ako nešto bolje ne naleti,naravno.

bolje da se sad pripremim za izljeve tjeeškog fanboyizma lol

= Citat = Izvorno postao cloud Pregledaj post
    Pa zar je sonic stage toliko sranje, mislim ne bi ga puštali u prodaju da nije upotrebljiv, totalno ne kužim, neki ljudi kažu da im je program ok, a neki kažu da je noćna mora??? No tu je atrac- nešto čime se drugi playeri nemogu pohvaliti, možeš u player stavit duplo više pjesama a kvaliteta ista.
    i budimo realni, sony je stvorio ime playstation!!!!! I rest my case!!!!!
    Da dragi moj,Sonic stage je sranje.

a o atracu sam svoje reko.

Playtation je bio super,Playstation 2 je bio super(ali su laseri odlazili na veliko,imo ti ćip ili ne) a sad su zasrali kao što samo sony zna.
    Zadnji uredio Thunderhead : 10-08-2007 u 05:37
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Slične teme

1. Novi iRiver Clix2
    By edi1234 in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 02-06-2007, 13:29
  2. sony NW-S203F / creative zen nano v plus / iriver s10
    By rospaya in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 05-03-2007, 20:11
  3. iriver
    By xdavorinx in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 17-09-2006, 00:14
  4. iriver IFP-895 ili sony NW-E305
    By talija in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 22-02-2006, 14:54

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove