sve postove sam pročitao i moram prizmat da me se sony ipak više dojmio a prije iPod nano-a koji sad imam imao sam neki sony i stvarno mogu objektivno reći,sony ima najbolji zvuk od digitalnih playera,barem po meni![]()
sve postove sam pročitao i moram prizmat da me se sony ipak više dojmio a prije iPod nano-a koji sad imam imao sam neki sony i stvarno mogu objektivno reći,sony ima najbolji zvuk od digitalnih playera,barem po meni![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
taj post je prozišao iz objektivnog stava svih mp3 playera koje sam do sad ispraobavao(od nekih noname-a,sony-a,iPoda..)i pri tome sam stekao dojam da sony ima najbolji zvuk,skoro pa savršenstvo,iako isprva nisam uopće znao prebacivat pjesme(fakin sonic stage)
Trenutno koristim iPod i zadovoljan sam s njime,po meni je stvarno revolucionaran,ne vucite me za riječ,govoreći kako nije ili kao postoje bolje stvari it works for me,ok?
Iako najiskrenije mislim kada kažem da su slušalice koje dobiš uz iPod sranje![]()
uopće ih ne čujem u tramvaju,čujem ih samo kolko tolko da čujem za razlijku od npr. w850i i njegovih hpm 70 koje samo kad su do pola čujem najmanje duplo bolje.btw slušalice su mi se zgulile i strgale,dobro da rade,sad si uskoro kupujem nove,najvjerojatnije ove in-ear koje smanjuju pozadinsku buku![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Bookmarks