imam problema sa compactom.kad ga stavim punit ne signalizira mi da se puni.ne mogu ga ni upalit.mislio sam da ja baterija ali očito nije.Zna li tko u čemu je problem.
imam problema sa compactom.kad ga stavim punit ne signalizira mi da se puni.ne mogu ga ni upalit.mislio sam da ja baterija ali očito nije.Zna li tko u čemu je problem.
Kako misliš ne možeš ga upaliti? Samo kad je na punjaču ili uopće?
ne mogu ga oupće upalit.prije mi se dogodilo da mi se baterija skroz ispraznila pa se mogo punit samo na struju.sad ne može ni na struju
Isprobaj drugi punjač, i ovaj svoj na drugom uređaju da vidiš da nije tu greška.
Probaj soft reset. Ako ne radi izvadi bateriju na par minuta. Ako niti to ne pomogne onda hard reset.
Ako ništa ne pomogne onda pravac servis![]()
dal ga punis direktno preko adaptera za struju ili preko usb-a i kompa? meni kad se full isprazni baterija,tj. kad crkne uredaj mogu ga napunit samo direktno preko uticnice struje. ni kabel ni auto punjac ne zele punit
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
zna se dogodit na SE i nokia mobitelima da kad se baterija full isprazni da ništa ne prikazuje neko vrjeme da se puni ... ostavi ga kojih sat
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks