Ako imas novcica kupi nesto bolje...Canon , Panasonic, Sony ili Olympus...
6 megapiksela, 3x optički zoom, 4x digitalni zoom, 2.5" LTPS LCD, 9MB interne memorije, SD card
Pentax SMC objektiv
P/AV/Tv/M način rada
Filmski način 848x480 (16:9) (30fps)
M_JPEG movie format
kontinuirano snimanje sa zvukom
2x AA baterije
dosad sam imala olympus c3000 i bila sam zadovoljna, ne trazim neku zvijr od fotica a opet ne zelim uzasne fotke...
ima li tko iskustva sa nen q i isplati li se ovo kupiti ili da ipak dam malo vise kuna i kupim nesto bolje....?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ako imas novcica kupi nesto bolje...Canon , Panasonic, Sony ili Olympus...
ovaj fotic je 760kn s 1gb karticom...negdje na akciji sad, al ne znam tocno di...
kaj jel se isplati to uzet, imali koj jos jeftini da slikail je ovo best za tu cijenu, ovo za mpx uopce nije vazno, bilo njih 4, 5, il6...ako fotic ide za osobu koja slika recimo zabave, izalske, feste i to...jedino sto mi se cini malo glomazan..
bio nekad oglas...
Nemoj benq razrocarat ces se bolje ustedi pa kupi nesto bolje ja sam se opekla sa benq dc 800...
Benq nije firma i fotići ma kako jeftini bili nisu za ništa. Kako ti je rečeno: uštedi nešto love i kupi nešto bolje... To je čisto bacanje para.
Camera Obscura - the best camera ever :)
Slažem se s pepijom. Možda ćeš imati sreće pa će raditi dobro, ali su velike šanse da nećeš.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
Nije niti stvar sreće, nego je i slika defektna i jednostavno nije to to (možda ja tražim previše od fotke, ali...) Uštedi još koju kunu i kupi od njekog tko je barem nešto u svijetu fotografije. Beny možda pravi dobre frižidere ili takvo što, ali... fotiće ne![]()
moze obrazlozenje zasto je tolko los... vjerovatno je bolji od mobitela svakako il starih fotica, ... za neku curku sto poslikava frendice vani recimo, zasto je tolko los? mene zabrinjava malo i velicina, ja ne nosam uvijek duplo manji fotic, pa mi ovo ne izgleda prikladno za curu... al opet sto je tolko lose u tim foticima, jedna frendica ima neki benq. dc540 mislim, isto je bio jeftin, i zadovoljna je..
bio nekad oglas...
I najveće smeće od aparat je dobro kada ima svjetla, davno je prošla era aparata koji ni uz sunčevo svjetlo nisu mogli snimati. A što se tiče toga (zadovoljan ili ne) to je subjektivno. No ako netko može skupiti 700 kuna, može i 1000, zar ne (lupam cifre, ali poanta je jasna)
Loš je jer je loš. To je isto kao da ti i ja idemo sada proizvoditi lcd monitore: a čuj bili bi jeftini ali sve ostalo bi bilo jadno. Treba nekada zagristi i reći: ne to nego nešto par stotina kuna skuplje. Naravno to je moje viđenje.
Pored sve sile aparata koje imam doma, imam i jednoga Benqa.
Radi se o modelu DC C520+. Pretezno ga koristi draga, ja samo u svrhe koje kakvih testova. Kupljen je na njeno inzistiranje nakon sto joj je krepala Minolta x31.
Aparat je prilicno solidno gradjen, kuciste je komplet aluminij, osim dijela na kojemu se nalaze utor za kartice i spremnik za bateriju. Dizajnom dopadljiv i nista losiji od bilo kojega predstavnika te klase i toga cjenovnoga razreda. Display je vise nego zadovoljavajuce kvalitete.
Glavne boljke...AF sustav i pojava efekta crvenih ociju, AE u nekim slucajevima zna zakazati. Navedeni minusi su ucestali u gotovo svih ultra compact modela mogu reci da po pokazanim rezultatima Brnq ne zaostaje mnogo za skupljim Canon ili Sony modelima. U usporedbi sa recimo aktualnim modelima W serije, cak rijedje daje "crvene oci", dok mu AF i AE sustav pogrijese koji puta cesce.
Sve u svemu, ako zelis ustedjeti pri kupnji, a foto aparat ti nije br. 1 gadget i zelis da posluzi da tu i tamo zabiljezis kakav trenutak, i navedeni Benq ce sasvim solidno odraditi taj posao.
P.S. Vrlo slabi rezultati u uvjetima smanjena svjetla (dakle u mracnim prostorima gotovo neupotrebljiv).
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
P.S. Vrlo slabi rezultati u uvjetima smanjena svjetla (dakle u mracnim prostorima gotovo neupotrebljiv).
SLAZEM SE...![]()
Radije kupi polovni IXUS 40
Bookmarks