Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Tema: wolf 1.1 cl?

Hybrid View

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

Skini moto explorer. cl.gif mora bit u a/mobile/ s tim da se kod wolf MP-a najvjerojatnije tako ne zove. Najvjerojatnije se zove wcl ili clw ili tako nesto,jer se na origigi moto software-u zove cl.gif,a npr na yuetu se zove clyuet.gif tako da se na wolfu isto tako nekako drugacije zove. Lijepo izvadi sve gifove pa vidi koji je koji.

To sto kazes za memorijsku karticu,nije stvar software-a jer sam i ja sve te monsterpackove flashao na svom mobu i nikad nisam imao problema s pristupanjem memorijskoj kartici. Probaj zamijeniti karticu,ili je formatirati pomocu nekog mobitela tipa samsung ili neki drugi jer motorola uglavnom ne daje uslugu formatiranja kartice. Formatiras li je pomocu racunala,tek ces je onda usporoti,tako da to probas izbjegnut!

Utor memorijske kartice nalazi se integriran na maticnoj ploci moba,i mislim da to ne bi trebalo imat veze sa flat kablom. Ako ti mob ispravno radi,onda ti je i flat ispravan,jer ako ti je flat ostecen,mob po mojoj viziji ne bi smio raditi.
    Pozdrav!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SG SIII i9300
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    7.754
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.754, Nivo: 21
    Bodovi: 7.754, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 12,0%
    Ukupna aktivnost: 12,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smuchac Pregledaj post
    Skini moto explorer. cl.gif mora bit u a/mobile/ s tim da se kod wolf MP-a najvjerojatnije tako ne zove. Najvjerojatnije se zove wcl ili clw ili tako nesto,jer se na origigi moto software-u zove cl.gif,a npr na yuetu se zove clyuet.gif tako da se na wolfu isto tako nekako drugacije zove. Lijepo izvadi sve gifove pa vidi koji je koji.

To sto kazes za memorijsku karticu,nije stvar software-a jer sam i ja sve te monsterpackove flashao na svom mobu i nikad nisam imao problema s pristupanjem memorijskoj kartici. Probaj zamijeniti karticu,ili je formatirati pomocu nekog mobitela tipa samsung ili neki drugi jer motorola uglavnom ne daje uslugu formatiranja kartice. Formatiras li je pomocu racunala,tek ces je onda usporoti,tako da to probas izbjegnut!

Utor memorijske kartice nalazi se integriran na maticnoj ploci moba,i mislim da to ne bi trebalo imat veze sa flat kablom. Ako ti mob ispravno radi,onda ti je i flat ispravan,jer ako ti je flat ostecen,mob po mojoj viziji ne bi smio raditi.
    Pozdrav!
    hvala sefe, probat cu to rijesit tokom dana pa da vidimo sta ce bit, jedino me jos zanima sta je s onim kad mi svako malo se zaledi an apr sekundi i pise pricekajte

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove