Evo, ovako! Vec nekih mjesec dana kad god spojim mobitel sa kompom ili na punjac dogada se nesto cudno.
Naime, ja mobitel moram staviti u odredenu poziciju i pritom ga ne micati da bi radilo punjenje ili da bi nesto prebacivao na komp ili obrnuto.
Ne znam u cemu je problem, jel pokvaren ulaz u mobitelu ili oba kabela...?
POMOC PLS!!![]()
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
problem je u mobu bar mislim ako neće ni usb ni punjač ako je mob star,a ako nije onda su kabeli
meni je problem bio sad kad sam si uzeo novi drugi k800 nisam htio raspakiravat punjač i usb već da koristim stare i on mi neće punjač isto mora biti u određenom položaju no usb radi stoga sam uzeo novi i bez problema sve radi
koliko ti je u biti mob star?!?
★★★★★
Mob mi je star jedno tri mjeseca, i sve je donedavno super bilo....
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
To ti je tipična bolest SE-a iz mojih iskustava... Pošalješ ga na garanciju skupa s punjačem, oni ga malo "očiste", onda neko vrijeme radi i onda opet moraš trčat s mobitelom u krug dok mu ne pogodiš točku u kojoj puni... Good luck
ja kad sam svog nosio flashat starog k800 zbog jave i operation failed lik u centru me pitao sam jel connector s punjačem radi i ja sav zbunje kažem da radi a nije radio već sam ga trebao par puta spajat da i prihvatio no već preko usb-a je sve radilo ! taj mob sam dao starom a ja sam sebi uzeo novi k00!
tako da jednostavno odneseš u t-centar i stojiš u redu jedno pola h i kad dojdeš na red ja sam 45 min popunjavo papire za servis i kažeš da ti neštima to za punjenje i nemaš mob do 15 dana tako su meni rekli i dopio sam ga nazad kao novoi ,novi joystick,java,soft....itd
★★★★★
i koliko te koštao popravak kad si ga dao na servis preko operatera?ako se smije znati?
mozesa dat u elektro magic, tamo ti je popravak oko 160 kn- popravak kontakata na mobitelu- ne na punjacu
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks