nebitno sto ti je hitnoja bi se obratio onome tko je instalirao windoze na tom stroju jer je ocito definirao admin prava.
Instalacija inace ide bez problema.
Da ne duljim, isao sam instalirati prijatelju VMC sofver na laptop i stalno mi trazi administracijska prava, iako sam ulogiran kao jedini korisnik i administrator nece da instalira!
Ako moze tko pomoc , molio bi sto prije!
EDIT: Windows je XP Pro, verzija VMC softa je 9.1!
Hvala!
Ljudi hitno je!
Zadnji uredio zerobravo : 02-08-2007 u 10:18
nebitno sto ti je hitnoja bi se obratio onome tko je instalirao windoze na tom stroju jer je ocito definirao admin prava.
Instalacija inace ide bez problema.
dobar grah daleko se čuje
evo ti jedan način na koji ćeš vidjet dal imaš admin prava. uključi guesta na kompu, logiraj se u njega (znači sa limitiranim pravima), kopiraj ovu skriptu što sam stavi u attachment, pokreni ju (znači obavezno iz guest profila) i restartaj računalo te se ponovo logiraj kao guest koji bi sad trebao imat potpuna admin prava. i onda probaj instalirat svoj VLC.
hvala puno, ali ne ide!
cak i ako se ulogiram kao Administrator nece da instalira!
Zvao samo vec par prijatelja i probali smo ali nista!
Stvarno ako netko zna, bio bi mu zahvalan!![]()
kako stvari stoje nejbrze ti je da pregazis windoze i napravis novu instalaciju. To ce ti biti i vjerujem najsigurnije da ce sljakati. Ovako se mucis vec dva dana a nisi se pomako od pocetka.
dobar grah daleko se čuje
Šta je uopće VCM? Znam što je VCL ali za VCM prvi puta čujem....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
nije VCM nego VMC - vodafone mobile connect kartica namjenjena mobilnom internetu.
Evo reinstalirao sam windowse i sad je sve u redu!
Hvala svima!![]()
Bookmarks