virus? ..
pa skeniraj od virusa i spywarea pa ces vidjet
Imam veliki problem.
Kad upalim komp sve radi kako treba no nakon nekog kratkog vremena jednostavno mi nece ni jednu stranicu na internetu odtvotiti niti se oce spojit na msn/icq. Pise mi da je spšojeno na internet no nista nece radit. Tek se ponovno spoji kad restartam komp no opet ista stvar nakon nekog vremena.
U cemu je problem???
virus? ..
pa skeniraj od virusa i spywarea pa ces vidjet
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
probaj s evidom(današnji AVG) Ai naravno nod32 i problem rješen....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Nista ne pomaze!!!!
Probao NOD32, Antivir, Ad-Aware i Spybot-S&D i nista ne nalazi...
provaj ugasit taj proces u task manageru prije connecta.....
Ehh, to se i meni dogadalo, poludio sam zbog toga, Nakon nekog vremena na netu to se pojavi i ako kliknes Dont send, net ne radi i zbloka se network connections,i pokazuje da je spojen a nije i tako, uglavnom nakon nekog vremena vise nisam stiskao taj Dont send i ostavio sam prozor da tako stoji, i onda jos mozes surfat pola sata ili vise. Ja svoj problem nisam rijesio, pokusao sam i zakrpe koje su na mjesec dana sredile stvar ali poslije opet isto. Nakon nekoliko reinstalacija stalno isto, pa sam nabavio nove windowse i sad je ok.
onda idi na system restore ako znas da si nesto "sumnjivo" radia ili skida sa interneta ili instalira neki livi program......ako ni to reinstall windows....
Nista od ovoga nije pomoglo, cak ni repair windowsa.
Nevidim zasto bi trebao druge windowse stavit kad su ovi do sada uvijek radili kako treba...
Mora postojati nekakav nacin da se to rijesi...
nista od repiara, napravi reinstall....sve novo![]()
Probaj naci zakrpu za taj Generic host process. Ja kazem da sam promijenio win jer mi se svaki put isto dogadalo i nakon formata, prije mi je sve dobro radilo. Sad kako ti hoces.
probaj nesto od ovoga
Meni se isto pojavljuje taj generic host, samo što meni radi internet, al mi crkne zvuk, isto sam sve pokušavao, ali nikako da ga popravim!!!
vec je proba skenirat i reinstall windowsa....sve je proba i nece ali mozd nesto od toga moze rijesit problem
Izgleda da se taj provblem u zadnje vrijeme dogadja vecini ljudi jer se i meni i jos nekim ljudim to dogadjalo. Skines security update za windows: WindowsXP-KB823980-x86-ENU.exe i rijesen problem. sretno!!![]()
![]()
EDIT : ustvari evo link :
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
Bookmarks