nisam znao da za directX treba validacija
pozdrav
jel mi moze neko postat neki link di mogu skinut directx 10 a da nije microsoftov site jer on zahtjeva neku validaciju
thx
e i zanima me jos jel postoji DX 9.1 jer sam vidio da ju jedna igra zahtjeva pa bi ju htio skinut!ako neko ima link bio bi zahvalan
Zadnji uredio zerobravo : 31-07-2007 u 09:11
nisam znao da za directX treba validacija
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
da treba ali samo ako se skida sa microsoftove stranice ali inace netreba, ali ja nisam imao uspjeha da ju nadjem negdje drugdje
Evo, dx9 i dx10, nije potrebna validacija...
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1321
hvala stari!e i daj mi samo reci jel ima kakve razlike u kvaliteti odnosno performansama u igrama
heh... jos da imas DX10 grafu![]()
heh ali neam!
pa onda zaboravi na DX10 a sve da je imas zaboravi na igrice koje podrzavaju DX10 jer takvih nema tj svaku igru sa DX10 grafom jos igras na DX9 detaljima
Eh zato sm je kupio DX10 graficku, jedino sam se malo zeznul pa sem zel 8500GT i vise diska umjesto 8600gt, ali ako bude preslaba zamjenil ju bum
128 bitna... fuj... to ne bum normalno guralo igre s dx10 detaljima. i kak to nemas na driverima dx10![]()
Heh, govorite o tome kako su 8600 i 8500 serija kartica preslabe da bi mogle pokrenuti DX 10 igru na pristojnim detaljima, a nitko ne spominje kako su upitne performanse i same 8800 serije u chistokrvnim DX 10 igrama.
Naime, "pravih" DX 10 igara i dalje - nema!!!
A one testove s DX 10 demo-ima koje i nadjoh na netu....hmmm.... HD2900XT radeonka se nije nimalo iskazala kao niti 8800GTS 320MB. Porazhavajuchi rezultati.
Zato, ljudi, zashto glavu razbijate s DX-om 10 kada on (karikirat chu malo) vishe-manje niti ne postoji u onom pravom smislu.
Trebat che josh dosta vremena dok DX 10 ne dodje na onaj nivo na kojemu je sada DX 9 (po pitanju software-a ali i hardware-a).
Chuvajte lovu i ako kupujete u skoroj buduchnosti novu grafu - kupite neshto poput 7900GS ili X1950GT/pro modela.
Tek kada se pojave prave DX 10 igre i pravi testovi performansi postojecheg DX 10 hardware-a u dotichnima...TEK tada pochnite razmishljati o nabavci tih "zvijeri" od VGA kartica.
Do tada che josh podosta vremena prochi, a nemojmo smetnuti s uma da sve igre koje su ovoga trena na trzhishtu ili che izachi u sljedechih nekoliko mjeseci - biti che (tj. vech jesu!!!) igrive u DX 9 modu.
... pa tako i najocekivanija igra DX10... crysis
ljudi to uzimaju vise manje radi nekog prestiza... a vid ja imam 8800GTX/GTS... aj ti to cudo hladi na tihi nacin.. no way, a sta ti novog donosi? osim 768MB (384-bita) NISTA. za grafu za koju uopce nitko nema pojma kako se ponasa u igrama za koje je napravljena dat +2k kn... heh, no way dude
Vidim da mi je najbolje pocekat Crysis da vidim kak bude islo i onda ju prodat nekome i uzet 7900GS ili X1950GT
Da li za BF3 treba DX 10 msm pisalo je da mora a ja ga skidam?
trebam pomoc uopstene vezano uz ovo kako otvoriti temu ovdje
Google is your friend
U čemu je problem?
Bookmarks