Kao i svaki drugi player ove klase - smece je. Ocekuj trajanje od godinu, mozda nesto vise, ako jako pazis na njega. Koliko sam isprobao, nije los ako imas neke ispod prosjecne potrebe.
...zanima me da li netko ima ovakav player... htio bih ga uzeti, a ne znam koliko mu traje baterija...
...inače memorija je 1GB, ima radio, utor za MicroSD, itd. ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kao i svaki drugi player ove klase - smece je. Ocekuj trajanje od godinu, mozda nesto vise, ako jako pazis na njega. Koliko sam isprobao, nije los ako imas neke ispod prosjecne potrebe.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
...koliko sam ga isprobao - zvuk je zadovoljavajući za tu klasu...jedino me, eto, zanima trajanje baterije...
Ja bih na tvom mjestu radije kupio neki jeftin creative,iriver ili trekstor. Ne sam da si siguran da si kupio nešto a da valja,nego će ti baterija držati više od 7 pišljivih sati.
evo naprimjer,jedan od ova dva,vjerojatno skuplji od ovog škarta koji bi ti kupio,ali i vrijede tu lovu.
http://links.hr/index.php?naziv=MP3+...kl=350.615.024
http://links.hr/index.php?naziv=MP3+...kl=350.627.003
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ne očukuj puno ni od baterije, kao ni od samog playera.
nisam mnogo testirao mp3/mp4 playere, jer je to skup sport(mobiteli takoder al to je druga prica
)
al svoj ipod nano od 1GB imam vec godinu dana i sluzi me predobro, svaki dan ga koristim, nekad ga i ukljucim u liniju kad odem spavat npr. 2 ujutro u ustaem oko 12h i jos uvijek svira, jeste da je neprakticno ejr ga mozes punit samo rpeko usb-a ali zato dosta dugo drzi baterija, ako ne putujes mnogo preporucujem ti njega, imas polovne za 500kn, a i itunes je vrlo koristan program barem meni, jer npr kad nemam tracklist skinem s neta ili album artwork.
Covjek ocito ima tight budget ako cilja na ovekve Smartboxeve, tako da iPod definitivno nije opcije jer ima los omjer ulozeno / dobiveno.
Preporucam nesto od Creativea, Sonyja, iRivera, iAudia i ostalih poznatijih proizvodaca.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Stvarno, Wild, daj koju kunu više i onda znaš na čemu si. Ovi proizvodi koji imaju polu informacije na par stranica na netu mi nimalo ne ulijevaju pouzdanje. Nećeš pogriješiti ni sa jednim od ovih koje je rospaya naveo. Koristio sam Creative i iAudio i imam samo riječe hvale.
Bookmarks