imam stari par godina olympus c-3000, odjednom javlja error sa ocitavanjem kartice! imam dve kartice i na obje javlja error. do cega je to i mislite da se to moze nekako srediti il je fotic za smece?
isprika ako je thread na krivom mjestu!
imam stari par godina olympus c-3000, odjednom javlja error sa ocitavanjem kartice! imam dve kartice i na obje javlja error. do cega je to i mislite da se to moze nekako srediti il je fotic za smece?
isprika ako je thread na krivom mjestu!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ocito nije do kartice nego do aparata.. ocistit nekako kontakte u foticu.. jel bio na vlazi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
obriši kontakte kartice da se sjaji, i da bude bez packi, graha, juhe ili štoveć...![]()
Zadnji uredio Compov : 29-07-2007 u 19:55
Seriously?
kartice stimaju jer mi radi card reader na kompu.... a kako da ocistim taj utor, s cim? nije bio na vlazi....
Najuputnije bi, najprije, utor za mem. kartice ispuhati sa komprimiranim zrakom.
S obzirom da sumjam da imas komprimirani zrak ili CO2 u boci, ovo sa alkoholom i nije tako losa ideja.
Za predmet kojim ces cistiti odaberi nesto mekanije. Nesto drveno bi bilo idealno (stapic od kakvoga sladoleda...mislim na one manje Macho i sl...), koji prevuces tankim slojem neke mekane tkanine ili jos bolje onim maramicama koje se daju kupiti pakirane za ciscenje LCD monitora.
Time lagano i pazljivo ocistis utor.
Vatu izbjegavaj, jer ima tendenciju zakaciti se za metalne kontakte na koju kartica sjeda i ostati tamo, a onda ces imati problem i kako ukloniti vatu.
Ako niti onda ne radi...servis ti je jedina opcija.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ma razmisljala sam i ja o stapicu za sladoled ali presirok je, utor mozda ima 1mm fakat je tanka kartica.... valjda cu smisit nesto, idem odmah nesto probati
Alkohol nije pomogo, znaci servis mi ne gine? ima jos neka ideja?
alkohol i vata sa nečim tankim da uspiješ progurat
Seriously?
daj probaj master reset
Seriously?
To nije gumbić, to je opcija, mada sumnjam da će to pomoći, jer ona vraća tvorničke postavke, ali ne i popravlja takav vid kvara. No ništa te ne košta da probaš...
Camera Obscura - the best camera ever :)
kak da dodem do te opcije, nis ne reagira na foticu.... ma odnjet cu u servis da vidim koliko kosta popravak, fotic stvarno radi predobre fotke, zal mi ga poslat na groblje....
![]()
Bookmarks