nisam ni ja dobila...
nisam ni ja dobila...
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
ja još uvijek nisam dobio bonus za 10.mjesec...![]()
Zadnji uredio poklon : 12-12-2007 u 21:40
meni se danas pojavilo još 13kn na računu. nije da se žalim, ali čudan je broj budući da sam zadnji put uplatila bon od 50kn i još nije prošao 15. u mjesecu...![]()
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Meni je isto sjela neka lova na racun. Ne znam tocno koliko, sam znam da imam vise nego prethodni put kad sam provjerio.
kako se akivira bonus program? nisam nasao nista na njihovoj stranici. korisnik sam vec 5-6 mjeseci
da, maknuli su to sa svojih stranica...čudno...
pogledaj prvi post u temi, tamo piše. mislim da šalješ poruku: +bonus na 888
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
meni su jucer nadoplatili 15kn za 10mj, napokon! zvali su me iz SZK da mi kazu da je nadoplaceno i da se ispricavaju
tako treba, ulizivat se korisniku![]()
i meni su u ponedjeljak nadoplatili bonus za 10.mjesec sa 15kn
!!! i zvala me žena iz SZK i ispričala se zbog kašnjenja,da neće više biti problema,itd.... baš lijepo od njih..
VELIKA POHVALA TELETU!!!![]()
Meni poruka ne dode, ali recimo u prvom mjesecu sam primjetio da odjednom imam dvadesetak kuna vise na racunu. I ne radi se o onoj akciji za 12., 1. i 2. mjesec.
@malena
Moja zena se je prijavila jos dok je bio aktualan (cca. 2007) i znam da je u 1.mjesecu 2010. na uplacnih 100kn dobila 20kn (bez sms, samo novci se pojave)
Znaci, radi ali se ne mozes vise prijaviti!
Potpisujem, i meni pare kapnu od bonus programa. Samo vidim da imam vise para na racunu![]()
a smrc. zato kaj imam drugi tele2 broj pa sam si htjela to aktivirat.
ja dobijem svaki x oko 24 kn
Ne vidim razlog za brundanje i prigovaranje.
Napravio sam mali usporedbu i došao do sljedećih rezultata uzimajući u izračun najniže cijene poziva unutar mreže koje pojedini operater nudi.
Tasifa Simpa ekipa sa najnižom cijenom poziva unutar mreže 0,49 kn/min
Tarifa Blabla kikiriki sa najnižom cijenom poziva unutar mreže 0,29 kn/min
Ako je korisnik u mreži 12-24 mjeseca i mjesečno uplaćuje 100 kn za simpu bonus iznosi 9 kn.
Ako je korisnik u mreži 12-24 mjeseca i mjesečno uplaćuje 100 kn za blabla bonus iznosi 7,5 kn.
Jednostavnom matematikom da se izračunati da krisnik simpe unutar mreže sa dobivenim bonusom može razgovarati 18,36 min, a korisnik blabla 25,86 min.
Moram napomenuti da se u tarifi simpa ekipa naplaćuje uspostava poziva pa će dobiveni bonus iscuriti i brže.
Tele2 bonus počinje davati već nakon 3 mijeseca korištenja dok to simpa daje tek nakon 6 mjeseci.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks