ma n73 definitivno! ima san prije k800 i sad iman n73, mob je bolji 10 puta, k800 mi se ne svidja software-ski nikako, zvucnici puno losiji od n73..... prijatelj ima u700- mob i nije tako los al opet...
ma n73 definitivno! ima san prije k800 i sad iman n73, mob je bolji 10 puta, k800 mi se ne svidja software-ski nikako, zvucnici puno losiji od n73..... prijatelj ima u700- mob i nije tako los al opet...
definitivno k800/810...n73 sam imao i cim sam se rjesio uzeo k800 i prezadovoljan sam..mob je 10puta bolji.. s.e. mi je softverski uvijek bio na prvom mjestu...kamera 3puta bolja,jer je nesto kvalitetnija a najvise zbog blica i slikanje je jedino prihvatljivo s blicom sve ostalo je drek(i lijepo glatko radi kao telefon..ma sve je to relativno..izaberi sta ti vise treba i koj ti se vise sviđa i to je to..)...u700 je lijep al mucilo bi me sto moram tolko pazit na mob da ga ne strgam sam tak..
bio nekad oglas...
ja imam K800 i U700...po meni nema bas BOLJI...svaki imas svoje prednosti...pogotovo U700 je fora![]()
iskreno ja sam za U700![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Bookmarks