Prije svega mislim da zuna nije naveo sto mu je sve bitno za mobitel, sto ocekuje od mobitela i tsl. Dakle daj nam malo podataka ako zelis neku objektivnu prosudbu, jer ovako ti svatko moze samo reci svoju subjektivnu zelju.
Nacelno se slazem s forumasom koji ovdje brani stav da symbian modeli za 90% ljudi predstavljaju nepotrebno opterecenje, a isto tako mislim da 90% vas koji brane symbian koriste od symbiana mogucnost instaliranja novog mp3 playera, bolji preglednik slika (jer je defaultni smece) i takve gluposti. Najbolje mi je kad mi 16 godisnjak krene pricat o GPSu kao prednosti N73. No ako ga znate iskoristiti ili vas jednostavno veseli mjenjati skinove na mp3 playeru onda recite da vam je to gust, da vam tako nesto pase i sve rasprave su gotove. Osobno sam imao par symbiana i nikako mi nisu sjeli (nisam znao iskoristit sve mogucnosti symbiana jer ih ima toliko mnogo a ja sam idiot) a WM uredjaj mi ne treba ali se isto volim igrati s njim.
Dakle, uzmi si najjeftiniji ako samo pricas i saljes paruke. Svi su oni relativno jednake kvalitete i slicnih karakteristika. Ako te neki dizajn posebno pali kupi si tog. Ako hoces slikavat uzmi k800 a ako si genije koji zna iskoristit sve mogucnosti symbaiana (ili ti je jednostavno gust) uzmi N73.

Odgovori uz citat
Bookmarks