glasam za k810....
izgleda da se sve svodi na 3stvari
u700-telefon-sminka
k800-telefon-slikanje
n73-telefon-igracka
i ja sam protiv simbiana..koristio sam mobitele s simbianima, i nikako ne kuzim sto je tu tolko super..da mi mpr ima neku drugu slicicu il nesto, nista korisnije od jave nisam nasao..makar mi na wm sad fale neki programi tipa prikaz autobusnih i tram linija a valjda se moze nac negdje makar meni ne uspijeva, i recimo karte gradova s pretrazivanjem ulice..sto sam sve preko jave skidao i na k800 mi je fino radilo..a ovo kak ce mi izgledat divx il mp3 player me uopce ne zamara...nekima je to prednost, no men je simbian mana jer na prijasnjim uređajima me ubijala baterija i sporost, tako da pokusavam to zaobic u sirokom luku...
ako zelis klizni tanki uzmi samsung ako zelis slikat uzmi k810(velik je mobitel al se isplati imat tako velik mobitel samo zbog kamere ak ju koristis..ako ne,ja bi izbjegavao velike mobitele)..ako zelis puno bolji zvucnik vanjski onda uzmi nokiju i to je to..ok je imat glasniji zvucnik al kad pomislim da je kamera po noci neupotrebljiva, ne bi uzimao n73 za tolko para..
moj tip bi bio : 1.k810 2.u600/700 3.n73

Odgovori uz citat

Bookmarks