Vjerojatno sam pobrkao tarife, a kaj ces nisam pratio tele2 vec godinu dana i nisam uopce u toku.
Meni tmobile ne odgovara jer cura ima vip, tako da imam jedan vip broj kojeg pucam sa bonom svakih 2-3 mj, jer cura slozila 0kn prema mojem broju, tako da ocu teleta jer ne mogu imat 3 broja od toga 2 prepaid i jednu pretplatu, to je jednostavno previse.
Hvala svima na odgovorima, dakle uzeo budem knock out tarifu sad samo ovisi dal uzimam i kakav mob.
Kad smo vec kod moba, dal da pricekam jos neko vrijeme da dodju neki bolji modeli ili da uzmem LG Shine?
Lijep pozdrav
Ja sutra prebacujem broj na Teletinu, imam flex60 na T-mobileu i računi su mi uvijek preko 200 kn. Sada prelazim na Knock out tarifu 50 i pozive prema svim mrezama za 0,49 kn/min![]()
PREDATOR
Upravo sam dao zahtjev za prebacivanje broja sa 098 na 095, datum prijelaza mi je 24. 8. , znači još dvadesetak dana a onda bye, bye t-com.
PREDATOR
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks