kupi u oglasniku
Zasto mob N6600 u Vipovom ducanu kosta 4891kn, a u Oglasniku samo 350e(sa garancijom, hr meniem, tvornicki zapakiran, iz finske). Jel se isplati kupit mob u oglasniku, ili se jos treba prisparati koja tisucica kn, za mob u vipovom ducanu???
kupi u oglasniku
G I L E R A & N O K I A
duka, vidim da ti imas N6600, di si je ti kupio u vipu ili u oglasniku?
ma kupi u oglasniku, ja sam platio 350€
i... jel ima kakvih problema(mrtvih pixela)?
U oglasniku je jeftinije jer nema garancije što ti u većini slučajeva neće trebati, ali toliko da te uplašim, mogao bi se pokvariti pa bi morao platiti višpe nego je razlika u cijeni. Iako više volim kupovati u dućanu i moja je preporuka u oglasniku.
nema mrtvih pixela, sve radi savrseno.Poslao: Brunek
i... jel ima kakvih problema(mrtvih pixela)?
bigboss, mozes mi dat broj od tog tipa od kojeg si ti nabavio svoju 6600(ak sve radi savrseno i ak nema mrtvih pixela)?
Bio bih ti jako zahvalan!
mogu ti dati broj moba na koji ga ja zovem, ali 90% je da ti se nece javiti jer na tom broju se javlja samo onima koje ima u imeniku, a ostale brojeve nemam. Budem se sutra cuo sa njim pa ti posaljem broj.
a gle kod svercera ti je ista sansa da ces naici na bad pixele kao i u ducanu
bigboss, na koji si ga ti broj zvao kad te jos nije taj tip imao u imeniku(kad si kupovao mob)?
Najbolje ti je prvo upaliti mobitel, staviti prst na kameru, to uslikati i staviti preko cijelog ekrana. Tada vidiš da li ima bad pixele jer će blještati ili biti druge boje (rijetki su crni).
on ti brojeve mjenja skoro svaki tjedan i rekao mi je da si zapisem taj na koji da ga zovem. Taj mu je broj samo za stalne kupce.
Nisam ga danas uspio dobiti, ali cu ti javiti.
bigboss, jesi nazvao vise tog lika?
hvala na broju bigboss, tek sam sad vidio PM
ej biggi.. .vec sam napisao i mene zanima taj tip (1. odakle je) i 2. jel on ima vishe mobitela mene osobito zanima p800
chevapi for men
Bookmarks