evo recimo da sam našao ˇrješenjeˇ ali nije to to opet.ove fileove koje sam skužio da ne rade sam pomoću iTunesa prebacio u aac i sad rade.ali ko će to stalno raditi,em što ima puno toga,em što treba pogoditi koji ne rade........
bok svima.imam karticu microSD od 1GB i samsunga d820.koristim ga najviše za slušanje muzike(naravno i uz pričanje i sms).onaj player u njemu je tolka pušiona da je to za poludit,ali ajde gura se(mislim one playliste i 30 komada na svaku da stane::::mislim ono![]()
![]()
)nego glavni problem je što kad stavljam na karticu muziku preko čitača kartica(svježe formatiranu u mobu),sve stane,svi su fajlovi na njoj,ali kad ta ista kartica dođe u mobitel,od recimo primjera 120 pjesama ja u mobitelu vidim samo 60 ili manje ili više(a sve su pjesme mp3 nema drugih formata),e sad je enigma
![]()
GDJE JE JOŠ MOJIH 60 MP3-ca????????????????????????????????????????a kad opet stavim karticu na komp,gle ćuda,evo ih.i da jel ima koji mp3 player koji se može jednostavno ubaciti u mobitel a da nema tih playlista i nekih gluposti ????hvala na svakoj pomoći
evo recimo da sam našao ˇrješenjeˇ ali nije to to opet.ove fileove koje sam skužio da ne rade sam pomoću iTunesa prebacio u aac i sad rade.ali ko će to stalno raditi,em što ima puno toga,em što treba pogoditi koji ne rade........
U svakom slucaju na Samsung stranici ti i pisa koje media fajlove cita!
Nema za sada mi nije poznato da uopce postoji!jel ima koji mp3 player koji se može jednostavno ubaciti u mobitel a da nema tih playlista i nekih gluposti ????hvala na svakoj pomoći
ali ne kužim u ćem se razlikuje onaj mp3 koji čita i onaj koji ne čita ?to ne kužim koje su to gluposti
e pa to me zanimalo.hvala,sad sve idu na rezanje(imena mislim)hvala još jednom
Bookmarks