jel postoji koji dobar program za skidanje u (W)LAN-u a da ne zdere puno memorije!
ja imam instaliran neki Advanced LAN Pump ali nisam bas zadovoljan njime, nekad radi normalno a nekad mi komp poludi od njega pa trazim neki bolji!
ako ko zna za kakav dobar molim da ga imenuje ili jos bolje stavi link
thx
znam da to mogu bez ikakvog programa samo sto je problem kada "skidam" sa "windowsima" nemogu pauzirat pa ako mi neko od frendova u medjuvremenu ugasi komp, podaci koji se nisu do kraja skinuli mi se brisu pa onda ako neki fajl ima 1Gb, a skinulo je nekih 900 Mb i frend ugasi komp ja sam ostao i bez tih 900Mb
u tu svrhu koristi onda neki od download managera (getright, flashget) - oni imaju mogučnost pauziranja i nastavka downloadanja ako se dogodi prekid (ne sve ispočetka).
da cuo sam za te managere ali me zanima mogu li se koristiti za gore navedenu svrhu
pa pročitaj moj post iznad, poslije crtice (-). sve jasno piše.
da, prijatelju ali ti ocito nisi shvatio da ja s tim programima ne mogu skidati u My Network Places exploreru!meni treba neki manager pomocu kojeg mogu skidat odnosno kopirat podatke sa mreze sa opcijiom pauziranja
Nemam instalirano da isprobam, probaj navesti URL //IPadresa/disk/file/ mozda ce onda radit.
noup, ne sljaka
Bookmarks