Joj, nemoj me odgovarat!Kužim ja te statistike i koji se auti više kradu, ali da mi ga maznu, a ja nemam kasko i da ga moram još skoro 5 godina otplaćivati, odgrizo bih si nešto.
![]()
Joj, nemoj me odgovarat!Kužim ja te statistike i koji se auti više kradu, ali da mi ga maznu, a ja nemam kasko i da ga moram još skoro 5 godina otplaćivati, odgrizo bih si nešto.
![]()
Pa stavi onu sipku na volan, kupis to za 200 kn i nema sanse da ti ga neko takne.
Cuj..
1. Nemaju ga kome prodati
2. Nemaju kaj izvadit iz njega
3. Ne vjerujem ni da ZNAJU kak se to krade jer nikad nisu ni pokusavali..
Opet; NIKAD NIJEDNA KIA NIJE UKRADENA, suzdrzavam se da ne dodam S RAZLOGOM. Ups. Izletilo.![]()
![]()
kratko i jasno : ne stavljaj kasko na kiu.
nece ti ju ukrast da ostavis kljuceve u vratima i otvorene prozore prek noci.
ogrebat ce ti ju svakak , a ti se sad raspitaj kaj je franšiza od 1-2 posto i dal ce ti kasko popravljat stete manje od 2-3 tisuce kuna.
a takvih ces imat najvise , osim ako te netko ne pukne posteno.ak te pukne , sve ide s njegove police kasko ni ne diras.
auto ti nije nov - vjeruj , nepotrebno ti je to .
jbte , ti si jos veci luzer.čuj ja sam platio osnovno osiguranje oko 2200kn i kasko 3400kn za daciju logan,
ovaj bar jos razmislja
ako netko ukrade dacu logan u Hrvatskoj , odricem se autiju i interneta na godinu dana.to cak nemoze poslužit ni kao getaway auto pljackasima , ulovili bi ih murjaci on foot.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Bookmarks