jel postiji kakav program da nokiu n70 koristim kao web kamericu?? frend mi je spominjao da je vidio na bugovim cdima al koliko je to istina???
i molio bih da mi netko pošalje word za n70 ili link gdje se da skinuti.
jel postiji kakav program da nokiu n70 koristim kao web kamericu?? frend mi je spominjao da je vidio na bugovim cdima al koliko je to istina???
i molio bih da mi netko pošalje word za n70 ili link gdje se da skinuti.
Postoji, program je wwigo i možeš ga skinut na dotsis-u, meni radi(uvjetno rečeno) sa N70. Imaš .sis file koji instaliraš na mob i file koji instaliraš na PC. Samo stavi nižu rezoluciju jer na višoj imaš gotovo nepomičnu sliku(vjerojatno bluetooth veza nije dovoljno brza za tu količinu podataka).
Zašto uvjetno - u njegovoj aplikaciji daje sliku(iako ti to koristi samo ako hoćeš snimit video na komp npr.) ali meni kao web kamera u skype-u ne radi: naime integrira se u skype i imam opciju da odaberem wwigo ali ne dobijem sliku. Ništa te ne košta probat pa vidi, možda tebi bude radilo kako treba. Ima još neka aplikacija, ne mogu se sjetit kako se zove ali mi ta nije proradila uopće.
a kada bi ga spojio preko kabela jel može tako raditi??
hvala, probat ću skinut pa vidjet
e i još jedno pitanje kako zaključati mobitel ono tipa da svaki put kada hočeš nešta prčkat po njemu treba neki pin upisat, vidio sam da to frend ima na n80 al ga nikako nisam stiogao pitati...
mislim da je wwigo samo za korištenje preko bluetooth veze, probaj pogledat ako ima neki program za spajanje preko kabela. a za ovo drugo pitanje ne znam, pitaj frenda.
Kad već spominješ korištenje moba kao web kamere sjetio sam se da ako imaš BT slušalice možeš ih koristit za voip, samo trebaš novu verziju bluesoleila s podrškom za voip koji možeš skinut na dotsis-u, a u skype-u odabereš pod audio devices bluetooth av audio( ima i neki drugi bluetooth kojeg mi je postavilo po defaultu ali s tim postavkama ne radi). Probao sam sa SE HBH 35 slušalicom i radi. Samo moraš prije toga uparit slušalicu sa kompom u bluesoleilu( kad je spojena i aktivna slušalica ti je zelena, inače kad je samo spojena je narančasta). Jedino ne znam zašto mi pokazuje dosta slab signal, maksimum do 50% a sjedim pola metra od BT stick-a i kad odem malo dalje veza puca, inače ta slušalica odlično radi s mobitelom i možeš se odmaknut koji metar bez problema od moba. Vjerojatno software nije dorađen još.
e puno hvala, trenutno sam na moru pa sam u internet cafeu pa bum to sve probavao doma. hvala puno si mi pomogao. ja ti se javim ako uspijem ili nađem neko bolje rješenje...
hvala marq na wordu![]()
Jel to radi na 6670 i 6680
web camera ili word???
Bookmarks