Zadnji uredio Ico : 17-12-2007 u 17:42
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo nesto za lakse potpisivanje.
http://www.barakharel.com/signme/
Ne mogu da se registrujem na symbiansigned. Moze li mi neko potpisati certifikat?
IMEI:
Zadnji uredio Ico : 17-12-2007 u 17:42 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut.
Izvorno postao syd
probaj sam/sama potpisatiaplikaciju, nije teško, sve je objašnjeno u sticky temi.Izvorno postao mime
a u prvom postu nešto piše ako hoćete da vam netko potpiše aplikacije:
samo je trebalo to pogledat.
Evo certifikat za tvoj imei, pa probaj sam/sama potpisati
i prije nego kažete da vam nemožete potpisati neku aplikaciju pomno pročitajte sticky temu i ovu temu. jer će te i ovdje naći nekoliko odgovora...
Zadnji uredio Ico : 17-12-2007 u 17:45
nemože se otvotit taj program traži certiifikat nekakav
taj program sing od vjeke
Ne prolazi mi registracija na Symbian Signed, pa bi molio da mi netko pošalje certifikat za N95.
IMEI:
Hvala unaprijed.
Zadnji uredio Ico : 14-12-2007 u 10:14 Razlog: obrisan IMEI da nebi bilo...
isti problem kao i kod dade..za nokiu n95..pa bih zamolio za certifikat..
IMEI:
unaprijed zahvaljujem..
Zadnji uredio Ico : 14-12-2007 u 10:09 Razlog: uklonjen IMEI, da nebi bilo...
ok neznam jesam li ja prvi sa ovim ali kad hocu uci u certifikat dobijem neke hijeroglife?? inace dosao sam do ovog koraka..signsis rotateme_unsigned.sis rotateme_signed.sisx vlb.htm sultan.key 55555..sve mi tako pise..sad samo trebam certifikat ako sam dobro skuzio ali ga nema..ak nisam u pravu nemoj zamjerit,nisam neki haker..![]()
Hvala na poslanom certifikatu Ico.
Pozdrav.
zasigurno nisi prvi, ali neki ljudi pomno pročitaju sve što piše
to što si skinuo, taj prky.html, fajl je certifikat!Sa ovim je zavrsen prvi dio sa kojim ste dobili certifikat. Ovo je jedinstveni fajl koji sadrzi vaš certifikat koji zajedno sa privatnim kljucem (sultan.key) potpisuje aplikaciju. Ovaj certifikat se dobije u formatu *.htm a ako nekom smeta esktenzija *.htm moze je reimenati na *.key ili u *.cer. Kako god hoćete. Samo ne smijete editirati sadržaj fajla!
10) Slijedeći korak je da kreirate bilo gdje folder (direktorij) na vasem disku (u mom slucaju aco) i da u taj fojder iskopirate sledece fajlove:
(primjer ce biti sa aplikacijom rotateMe)
signsis.exe (aplikacija koja vrši potpisivanje sis fajla - nalazi u attachmentu).
auto_signsis.bat (bat fajl koji pokrece signsis.exe aplikaciju sa potrebnim parametrima - nalazi u attachmentu)
sultan.key (privatni kljuc - nalazi u attachmentu)
*****.htm (vas certifikat koji ste dobili u mom slucaju vlb.htm)
rotateme_unsigned.sis (zanci moze bilo koja aplikacija koja je 'ne potpisana', npr. igrica LaraCraft)
i njega trebaš ubaciti u isti folder gdje si ubacio signsis, auto_signsis i ostale.
i kad editiraš, trebaš upisati npr
signsis rotateme_unsigned.sis rotateme_signed.sisx prky.htm sultan.key 55555 pause
ovo boldano je certifikat! a ovaj pause na kraju, da vidiš ako ima kakva greška!
dajte čitajte sve. sticky temu i ovu ubuduće malo prolistajte...
kako misliš "oživjeti" ??
certifikat je napravljen 3.-4.12. i ističe 4.6.2008.g (znači da svaka aplikacija koju potpišeš sa tim certifikatom poslije 4.6.2008.g će izbaciti da je certifiakt istekao i da ćeš morati datum postaviti nazad između 4.12.2007 i 4.6.2008.g)
a link isto tako radi (sad sam probao skinut certifikat)...
sve bi trebalo raditi...![]()
Bookmarks