ti samo trebaš potipisati aplikaciju i prebaciti ju na mob i instalirati.
kao prvo, certifikat imaš, tj napravio sam ti ga.
ti ga samo moraš download na svoj komp (što pretpostavljam da si učinio)
e sad, pošto imaš certifikat, nemoraš se registrirat na symbiansigned stranicu, već samo trebaš lagano čitati sticky temu o potpisivanju aplikacije. ali pošto imaš certifikat, ideš od točke 10) a ne od točke 1)
a da si pročitao imalo ovu temu, to bi i sam shvatio, jer je to dostad puno puta napisano.
pa počnite ljudi čitati i ovu temu.
ubuduće, ako netko postavi pitanje na koje je već odgovoreno ili u sticky temi ili u ovoj temi, post sa pitanjem se briše. ukoliko korisnik ponovi isto, nakon što mu post obrisan, biti će "kažnjen". jer nema potrebe za zatrpavanjem teme sa jedim te istim pitanjima.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dakle slijedio sam ovo :
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45111
zapeo vec na pocetku
registrirao sam se , skinuo program i idem instalirati i kad kliknem na fajl nis se ne desava...
probao compability itd i nista...
di bi mogao biti problem?
jel mi moze netko dati certifikat za to ?
imei :
neznam jel to problem , tj ako je puno posla onda mi dovoljno samo ovo prvo
Zadnji uredio Ico : 07-02-2008 u 18:07 Razlog: certifikat napravljen, maknut IMEI
Evo certifikat:
link na certifikat:Izvorno postao tony(bushid0)
Izvorno postao Iwek
sa jednim certifikatom možeš potisati sve aplikacije za svoj mob.
A stvarno nije teško potpisati aplikaciju, pa probajte sami.
da nebi bilo zabune trebaš ić od korakad 10) nadalje.
BTW: piše ti u prvom postu da bi trebao uploadati app, a ne link na neki forum.
I ako već upoladate aplikacije koje vam treba potpisati uploadajte ih na rapidshare, jer za megaupload treba neki toolbar. pa je jednostavnije na rapidshare to uploadati.
Ako nebudete mogli potpisati aplikaciju, javite se u ovu temu.
Ali vas molim da pomno pročitate sticky temu, a ako bude problema da pročitate i ovu temu, pa ako ne nađete odgovor, tek onda pitate.
Zadnji uredio Ico : 07-02-2008 u 18:08
http://www.megaupload.com/?d=5DKNYJVC
e ove aplikacije potpisat,
IMEI: mob-n73
Zadnji uredio Ico : 24-12-2007 u 12:08 Razlog: certifikat napravljen, maknut IMEI
Imam mali problem,kad potpises file i instaliram ga na mobitel na mobitelu mi dođe CONSTRAINED BY THE CERTIFICATE i stane instalacija??
Btw netko zna zasto se ovo nemoze instalirati ?
DevCertRequest_30_10_2006_v2.0
probao na dva kompa i nista....
u safe modu isto i nista.
Ico molim te certifikat (napokon sam nazad u 3rd vodama hehe...)
IMEI :![]()
![]()
Zadnji uredio Ico : 24-12-2007 u 12:09 Razlog: certifikat napravljen, maknut IMEI
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
E care jel mozes meni napravit jos jedan certifikat,sad mi treba za sestricnu..evo imei hvala!!
Zadnji uredio Ico : 24-12-2007 u 20:15 Razlog: Certifikat napravljen, IMEI maknut
Ico više nisam siguran ni ne znam što napraviti. Dva dana pokušavam na sve načine potpisati aplikaciju sve radim prema tutorijalu ali mi dolazi poruka:
fileI/0 fault, cannot open nokmote_unsigned.sis.![]()
![]()
![]()
Doniral sam Samyru nekaj i poslal mi je nolmote ali nepotpisanu..
nije mi jasno kaj delam sa certifikatom!!
Danas sam se probao registrirati na symbiansigned, ali ne zeli otvoriti stranicu vezanu uz registraciju.Bio bih veoma zahvalan da mi netko napravi certifikat za potpisivanje aplikacija ; moj IMEI :
HVALA
Zadnji uredio Ico : 28-12-2007 u 11:04 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
Evo certifikat sa malo zakašnjenja... ja se ispričavam...
uživaj u potpisivanju...
@heroj: meni isto nije prolazila t-comova domena. ali je netko napisao da mu je prošla...
uspio sam nać neku domenu koja je prošla, ali se nisam mogao registirirati...nekakav kod mi je stalno bio pogrešan...
ali stari account mi radi bez problema...![]()
moze li neko reci koji mail-ove prolaze na symbiansigned stranici za registraciju jer ovi od t-com ne vrijede---Registration from this email domain is not allowed.
hvala
molim certifikat za nokiu n73
IMEI:
Zadnji uredio Ico : 30-12-2007 u 17:37 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
Ludi stvarno ste super. Ovoliko truda za druge odavno nisam vidio. Svaka vam ćast.
Znaći isti problem nemogućnost registracije pa molim dobre duše ako mogu...
IMEI:
Hvala
Zadnji uredio Ico : 30-12-2007 u 17:36 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
ima li neko da meni pomogne ???
![]()
Ja imam verziju koju sam još davno uspio instalirati na komp. i od tad radi bez premca...
probaj ju instalirati, možda uspije
http://rapidshare.com/files/80170201..._v2.0.exe.html
(~4,3MB) to je jedina verzija koju imam...![]()
molio bi certifikat za
rotateme nokia n95 8 gb
rotateMe_2_0_beta5_unsigned.sis
imei:
Nebi gnjavio ali mi ne prihvaca ni t comovu ni vipovu domenu za registraciju pa ako nije problem da mi to netko napravi
Hvala
Zadnji uredio Ico : 30-12-2007 u 17:36 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
ja nikako nemogu instalirati DevCertRequest, ne reagira mi nikako kad ga pokrenem ?!?! koj q?!
btw kako sam vec izludio samim time sto nemogu instalirati ni taj prvi program koji mi treba, molio bih nekoga da mi napravi certifikat na imei
pa da mogu, ako sam dobro shvatio od 10 koraka na dalje, sam...
hvala unaprijed
pozz
Zadnji uredio Ico : 30-12-2007 u 17:36 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipke EDIT, certifikat napravljen, IMEI maknut
Kralju treba i meni certifikat , ne mogu se nikako registrovati na onoj stranici, telefon je N95 8GB, a treba mi certifikat za rotateMe_2_0_beta5_unsigned. Unaprijed se zahvaljujem i pozdrav! Ah da , imei je :
Zadnji uredio Ico : 30-12-2007 u 17:35 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut
Bookmarks