Molim iskustva ili mišljenje vezano uz ova tri moba ili preporuku za neki četvrti.
Uvjeti: SE, Samsung ili Nokia
Kamera 2mpx ili više
Kartica 2gb ili više
FM s RDS
ekran min. 256k boja, 2" i rezolucija 220x3..
cijena oko 200€ - iz ruke, ne dućanska, ali sa garancijom
baterija barem 3-4 dana
k800i je ovdje sigurno najbolji izbor.ima sve sto trazis pa i vise od toga.kamera je najbolja,baterija odlicna,jednostavan softver.
6300 koristim vec jedno vrijeme i mob me odusevio jer kombinira prakticnost sa ergonomijom , i ne mislim da ga jos dugooo mijenjati . k800 bi stavio iza 6300 jer mi je nekak hantrav bio u odnosu na nokiu i softverski nije na razini nokije , a d900 je klasika sminka isto odlican aparat jedino dosta lose o njemu se prica zbog trajnosti , iako sam to nisam dozivio i dobro me sluzio .
a sad da baš k800 nije na razini nokije što se tiće softa
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
U ovoj usporedbi, po svemu navedenom, uzmi K800...
Ima najbolju kameru u uporedbi, dobru bateriju, bolji soft od Samsunga...
Samo što su ti kartice za SE K800 dosta skuplje nego za ostale modele u usporedbi...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
izvan smartphone kategorije vjerojatno i najbolji s obzirom na ulozeno-dobiveno.![]()
Zašto K800 a ne K810?
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Chemu su uopche izbacili K810 kada se praktichki nishta nije popravilo u odnosu na K800 model?!?
Nema logike...
video katastrofa do bola kao i stick...![]()
potvrdujem,k800i je zvjerka...baterija drzi....
ima frend,jebeno zadovoljan..
Nije mi jasno čemu dizati temu staru mj dana zbog komentara da je video katastrofa.
imao sam ja 2 k800 i sada ovaj drugi je još veća zvjerka!!! baterija luda,kamera luda i peri....... uzmeš k800 i ne razmišljaš ništa! zbilja dobar mob! jel ti i misliš kupit preko foruma to??
★★★★★
zbilja je dobar za te novce,ali nije savrsen.video jeste mana,a i tipkovnica.
slažem se ovo za tipkovnicu,tko puno piše...bzv....
meni je na n73 bolja,bolji gumbići...
ali za 1400kn ,za koliko ima sad iz t-mobile novi na crno,vrijedi tu lovu definitivno...
Bookmarks