fora je mob svida mi se. series 60, mislim da mi se vise svida qd zbog dimenzija i nacina razgovaranja, a radio mi ne fali. jedina zamjerka 4096boja, da li ima naznaka o kakvom nasljedniku
fora je mob svida mi se. series 60, mislim da mi se vise svida qd zbog dimenzija i nacina razgovaranja, a radio mi ne fali. jedina zamjerka 4096boja, da li ima naznaka o kakvom nasljedniku
...ma mob (izgled) nije loš,ali to što su mu ukinuli nekoliko funkcija koje su bile na starom N-gageu,to je veliki minus...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nisu mu nista ukinuli osim radija, a sve je ostalo poboljsano. velicina, ekran, nacin razgovaranja, hot swap, dizajn koji mi je puno puno ljepsi
Menini nova nije losa i puno mi se vise svidja na izgled i sto sad mozes normalno razgovart
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
radio. mogu bez njega. ionak nikad nista nema pametno na njemu. mp3 player skines s interneta. hotswap mi se svida zato jer je taj mobitel napravljen za igranje, a zbog toga mu je i baterija jaka a to mu daje jos jednu prednost. moze biti i mp3 player s obtzirom na bateriju, koja je puno bolja od prethodnika
imam pitanje za one koji imaju n-gage.
da li je potrebnan citac kartica da bi se na mmc mogle snimiti slike, igrice, muzika, video... ili je to moguce direktno bez vadenja kartice putem kabla ili bluetooth adaptera snimiti na mmc u mobu
ovisi kako na kojem, koliko ja znam na 6230 nije moguce direktno poslati fajlove na mmc karticu u mobu vec je potreban citac kartica.
zato pliz odgovorite
mislim da je hot swat shit jer se kartica jako teško vadi i moguće ju je oštetiti,a i poklopac mmc-a olabavi (čitao negdje).
sve se može uzbacivati preko BT-a i usb kabela!
zeemax
hvala. samo me to zanimalo. ipak cu ostat pri svojem. ipak mi se qd vise svida zbog velicine, bolje baterije, radio cu prebolit a mp3player je moguce skinut s interneta.
ADE-2 Recording Cable
ADA-2 Adapter Cable
ti se kablovi dobiju uz n-gage. cemu uopce sluze
ADE-2 je za snimanje zvuka (ako se ne varam rekorderom) s vanjskog izvora zvuka(komp,linija,kazić,...),pa staviš za melodiju i sl.
ADA-2 je,ako se ne varam,adapter za normalne slušalice s jackom od 3,5 da se može preko njega uštekati u 2,5 nokijin utikač
zeemax
znaci ako nema ada-2 ne mogu prikopcati obicne slusalice 3,5 jackom.
hvala
kolika bi cijena izasla (ukupna) kad bi se uzimao iz druge drzave a da mu je cijena (145e)
...nije točno...kad pošalješ podatak (slika,zvuk,program),on ti ga najprije sprema na mob,u Pristigle poruke,a zatim ti sam određuješ što ćeš sa time...znači,direktno preko BT-a ; IrDa ; nije moguće slati fajlove na MMC karticu...Izvorno postao IggXy
a s usb direktno na mmc???
...to bi trebalo biti moguće...ja sam mogao na 3300,jer ga je onda prepoznavao kao drugi disk...
direkt preko bt-a ide u mob u inbox
pc suite btom gdje hoces mob ili mmc
usb kabelom na mmc.
bez ada 2 nema slusalica osim nokijinih (nisam probao ukljucivat,a ni nokijine ne koristim skoro nikako)
ako se mob kupi u njemackoj (ebay),poštarina 17 eura,carina+troškovi špedicije (ako se pošalje kao poklon najčešće ne otvaraju na carini)
zeemax
onda nista. cekat cu da naidem u oglasniku na novog ili netko zna di se moze kupiti na crno u pola cijene
a igrice (crackane), da li mogu skontat kad da imam ih vise na mmc svaka u svojem folderu ili bas mora biti jedna na mmc da bi radila
Bookmarks