Ako je kupila bez potpisivanja ugovora onda bi joj morali dati uređaj koji prima sve kartice,koliko sam vidio ona je kupila slobodan uređaj. Ja bi otišao tamo gdje ga je kupila i digao frku dok to ne riješe.
Evo ovako temu otvaram za pomoć frendici.
Neki dan je kupila Nokiu 6288 u t-mobile kao slobodni uređaj(bez start paketa, pretplate i sl.) za 2098 kn i sada je došlo do problema kada je rekla da želi da joj otključaju telefon i da garancija dalje vrjedi. U dučanu su je odpilili da se to ne može a zvala je službu za korisnike i veli da se javio neki tutlek i reko joj je da ako želi da če joj dat broj servisa i da joj onda garancija neče vrjediti. Što učiniti??
![]()
Ako je kupila bez potpisivanja ugovora onda bi joj morali dati uređaj koji prima sve kartice,koliko sam vidio ona je kupila slobodan uređaj. Ja bi otišao tamo gdje ga je kupila i digao frku dok to ne riješe.
Probaj ovako kako piše u sticky temi:
* - T-Mobile - može se otključati,besplatno ALI:
Uvjet za dobivanje koda za otključavanje je mobilni telefon kupljen po cijeni samog uređaja te slanje skeniranog računa e-mailom ili fotokopiranog računa (putem fax-a ukoliko nemate skener za računalo) i IMEI broja uređaja.Garancija na uređaj vam normalno vrijedi dalje pošto se radi o legalnom otključavanju uređaja kod operatera.(dakle svi oni koji su kupljeni uz pretplatu ili +club popust te bilo koji drugi način pogodnosti i popusta NEMOGU ostvariti pravo na otključavanje uređaja)
T-Mobile kaže:
Postovani ,
T-Mobile Hrvatska d.o.o. trenutno ne nudi uslugu otkljucavanja GSM
uredjaja, osim u
iznimnim slucajevima i kada nam korisnik posalje kopiju racuna kupljenog
GSM uredjaja po cijeni samog uredjaja.
Da bismo bili u mogucnosti razmotriti Vasu zamolbu za izdavanjem unlock
koda za mobilni uredjaj ljubazno Vas molimo da nam dostavite IMEI broj
mobilnog uredjaja i kopiju racuna kupljenog GSM uredjaja.
Za sva dodatna pitanja ili nejasnoce, budite slobodni obratiti se na
istu e-mail adresu.
Srdacan pozdrav
T-Mobile Hrvatska d.o.o.
Sektor za brigu o korisnicima
p.p. 526, 10002 Zagreb
Kontakt broj: 098 1550
Telefaks brojevi: 098 1560, 098 1570 (za racune)
E-mail: t-mobile@t-mobile.hr
Web: www.t-mobile.hr
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ništa, obratit ču im se na e-mail pa čemo vidjeti što dalje.
Eh eh da sada dignem temu jer se je nedavno sjetila na to da nije obavila pa sam ja u subotu otišao u t-mobile u vukovarskoj kako su mi rekli nedavno i obavili su to bez problema i s razumjevanjem i rekli da oni šalju cjeli zahtjev u mobis nakon toga oni cekaj odgovor i prosljede ga na moju e-mail adresu...eh eh sada se ceka njihov mail s codom pa javim dalje što je bilo.
Eto danas sam dobio email s codom I I stavio sam stranu karticu unutra I ukucao kod I telefon se ugasio, nakon toga sam ga upalio I najnormalnije joj je fon radio na sve kartice. Ja sam mislio da se bb5 nokie odkljucavaju pomocu usb kabela a ono na iznenadenje otvara se kao I stari modeli...bio sam u zabludi...hihihiEto na kraju je proslo sve ok.
Ovo bi moglo![]()
Bookmarks