Isto kak i meni dodje muka od ovakvog pisanja.
Cini mis e da je ovdje pedeset posto pravih li vec odraslih klinaca kojima mamice i tatice kupuju bicikle i daju vecinu novaca za njih.
Najbolji mi je onaj koji na topiku gdje je covjek spomeno nekoliko puta da ne zeli vise o 2.500 kn platit za bic, a ovaj non sto spominje da je njemu najbolji bajk s hidrauilickim disk kocnicama itd (mislim WTF).
Pa ovaj koji spominje da Shimano nema kvalitetne komponente s manje od 27 brzina.
Koji ste vi brijaci to je nevjerojatno.
Pa odite na neki specijalizirani biciklisticki forum pa to pricajte.
Ja inace ne vozim bicikl nekoliko godina (prije sam intenzivno, uglavnom po gradu, i to MTB) ali sam si sad mislio opet nabavit nesto, i opet bi najvjerojatnije bilo po gradu, a mozda malo i po cesti.
Jer meni grad i cesta nije isto. Volim se vozit brzo i da mi ne predstavljaju zapreku prakticki nikakve bankine i slicno. Tako da ne znam kak bi to bilo da nemma MTB.
I takodjer ne mislim nikak dat vise od 3 K. A ono, htio bi nest najkvalitetnije za tu lovu. Cak mi je 3 K trenutn previse jer ne znam kolkiko bi koristio bajk. Tako da sam nekako sklon i povoljnim polovnim rjesenjima.
Vozio sam nedavno od frendice CULT Ananda (najslabiji Ananda model) i odusevio me je, tehnologija na biciklima te cjene (do 3 K) je jako napredovala u zadnjih 5-10 godina, jako dobro mi ga je bilo vozit, iako je bila malo manja rama za mene.
Takodjer, pomalo sam u dilemi da li kupiti trek il MTB. Medjutim sumnjam da bi se s trekom po gradu mogao voziti kao s MTB, bojim se da ne bi izdrzao...
Najbolje bi mi bnilo uzeti dva bicikla, to znam, jer sams e nesto dogovarao s frendovima do madjarske skocit s biciklom, mogao bi ja to i s MTB, al ono...
Sta vi mislite (a oni koji imaju poriv brijati gluposti o tome sto je njima kvalitetno i kak oni imaju super bicikl a kak su ovo sranja i kak su oni bajkeri a mi koji kupujemo za ispod 3 K nismo i statijaznam, u tom stilu, nek se suzdrze)
PS: E,s ad ne mogu izbrisat post, tek sam kasnije skuzio da nije 2009 nego 2007, stari post
![]()
Bookmarks