takva teretana je cisto preseravanje, sto ce ti teretana na moru kada imas bazena i sto ce ti teretana na +50 ako nema klime![]()
bila je teretana na otvorenom u aquarius-u pa zadnja dva ljeta sam tamo radio i plaža je ok na zrču jedini je bed što nema dosta hlada čak i ak hočeš u teretanu na otvorenom što i jest raritet sunce te pere opako!Poslao: andrea
općenito plaža na zrću mi je totalno bezveze, zmazano
za izaći na zrće je mrak...
ja sam bila ljetos u gajcu i bilo je stvarno super, tamo smo se kupale, a van na zrće. s tim da kad smo išle u šetnju zaletile smo se do novalje. nemam pojma za nikakvu teretanu u gajcu smogovac...![]()
takva teretana je cisto preseravanje, sto ce ti teretana na moru kada imas bazena i sto ce ti teretana na +50 ako nema klime![]()
gog je fina guza![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
hvala na komplimentu, nisam znao da si mi uspjela i guzu snimiti![]()
![]()
![]()
![]()
lijepo si si uzvukao kompliment, ako bi nešto kod tebe trebala izdvojiti kao lijepo, to su onda definitivno oči.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
istina
lol coma!samo sad guzu k zidu da ne dobiš sidu!
![]()
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a čuj nemoj komentirat dok ne probaš!Poslao: gog
![]()
![]()
![]()
heh, ovo nisam očekivao, hvala anrea & coma
@damgol, ma neću ni probavati, tijelo se dovodi u red tijekom cijele godine, a ne samo preko ljeta![]()
tako je, ja sam gogov uzor u pogledu ljepote tjela!
ma i ja idem konstantno u teretanu ali bi trebao probat na otvorenom kad te suncu pere fakat je fora!Poslao: gog
heh, ovo nisam očekivao, hvala anrea & coma
@damgol, ma neću ni probavati, tijelo se dovodi u red tijekom cijele godine, a ne samo preko ljeta![]()
pa to možeš i doma, kupiš par utega, nakuriš grijanje i imaš saunu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da baš prava idila!
Bookmarks