imaš neku na savici,tam di je bila šuker akademija..ma bezveze sve,nema poštene,odi na velesajam....tam je naj brijem...
Teratane
Evo ova tema je preseljena (odsječena) iz threada 'laku noć, dobro jutro' iako je bila u četaonici, čisto zato da se lakše snađemo, a i zanimljiva je tema pa nek stoji sama za sebe...
Nadam se da vam je to OK...
pa andrea, imaš čast otvoriti temu!EDIT by whiteboy
ej, gdje ima tamo u borovju ili folci neka teretana?
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
imaš neku na savici,tam di je bila šuker akademija..ma bezveze sve,nema poštene,odi na velesajam....tam je naj brijem...
ma neda mi se na velesajam, tamo ljudi dolaze samo zato da se pokažu...mislila sam negdje ono folka borovje savica jer sam tamo stalno...ali brijem da ipak budem u vrbane po starom
a tamo ti je velja...zgrada do teretane brijem...
gdje? u vrbanima? pa ja sam živjela u rudešu
imas teretanu na krugama, udjes tamo na parking gdje ti je tvoje omiljeno mjesto za izlaske (citaj: Od sumraka do zore) , sparkas se i stepenicama se popnes na zgradu koja gleda na cestu...
Tamo ja inace idem, nije nesto ekstra (tj. nije velsajam, sheraton reebok sport centar i sl.) ali meni je ok, imam manje od 2 minute autom kada mi je otvoren semafor![]()
ma ići ću u vrbane prvih mj dana pa budem vidjela thx
ja idem u AMI na mlinovima. blizu mi je i baš je OK teretana... i najvažnije, uvijek ima parkinga.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
imas teretanu u jazbiniuvjek nades parking
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
andrea imaš valjda dovoljno tereta na duši, šta će ti još i teretana...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
steper,bicikl,trbušnjaci no.1
onda na spravu za prsa (joj kad se sjetim onih klinaca koji su blejali.....ajde priznajem fali mi to...hehe), pa na spravu za tricepse i bicepse. ali bez pretjerivanja.
pa sauna
pa solarij
uh, vidim ti jaaako voliš biti u centru pažnje...(ja bi bar šutio o tome)... a jel stavljaš šljokice i za teretanu? Mislim kao dodatan teret...![]()
a kaj će ti sprava za prsa? to curama samo otapa sise...
al zato nama rastuja sam skoro pa na nekakvoj dvojci, moram si jos samo grudnjak kupiti
![]()
joj andreja kaj ces u teretana pa ti si tak i tak šik..koliko sam vidja na slicibtw cuvaj se sprave za prsa..da ti ne budu narasle il mozda otopile kak WB-doktor kaže..
![]()
ta teretana na krugama je od moje raske...brijem ili tam radi tak nekaj...ona živi odma vrata do teretane koliko se sjećam...
po tebi bi reko da i nije baš neka teretana...lol...Poslao: whiteboy
ja idem u AMI na mlinovima. blizu mi je i baš je OK teretana... i najvažnije, uvijek ima parkinga.![]()
hahahahahahhh.........
kad vec ima mjesta za parking - vidi se kak ljudi dolaze..
e tomo ne znaš ti kakav se tamo teret diže...![]()
teretana je vlasnistvo Slavena Petrovica, to je tamo neki tip koji trenira Janicu Kostolomku, ovaj Kostelickua ima i zenu koja je niska, plava, ima nekakvog bebaca, 2 cucka i u stan im se ulazi kroz musku svlacionicu LOL
eh, da vozi narancasti twingo...
Poslao: gog
a i u stan im se ulazi kroz musku svlacionicu LOL...
![]()
![]()
![]()
prije svega dobar jutarPoslao: whiteboy
uh, vidim ti jaaako voliš biti u centru pažnje...(ja bi bar šutio o tome)... a jel stavljaš šljokice i za teretanu? Mislim kao dodatan teret...![]()
a kaj će ti sprava za prsa? to curama samo otapa sise...
šljokice već neko vrijeme ne stavljam, a u teretanu idem bez šminke, nisam jedna od onih glupača koje dolaze samo da se pokažu. takve mi posebno dignu tlak, ali ih uživam gledati dok se preznojavaju a max factor im curi niz lice.....![]()
sprava za prsa itekako ima pozitivan učinak na ženske grudi. inače imam ajmo reći privatnog trenera, to mi je frend, ali tu i tamo mi da koji savjet. One cure koje ne žele visuljke, barem neko vrijeme, koliko je to moguće, trebale bi vježbati prsa....vjeruj mi učinkovito je.....bila....vidjela....doživjela....
još nešto?
ne?
ok.....![]()
![]()
![]()
tko bi se ovo nadao od TEBEPoslao: vjeko
joj andreja kaj ces u teretana pa ti si tak i tak šik..koliko sam vidja na slici![]()
hvala vjeko![]()
jutro......! najbolje je trcat i rolat se,navecer prije spavajna napravit trbusnjake i super
tako ja radim
a u teretanu idem tamo di ima zgodnih komada![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma takve se uopće ne znoje, pa one su savršene!Poslao: andrea
prije svega dobar jutar
šljokice već neko vrijeme ne stavljam, a u teretanu idem bez šminke, nisam jedna od onih glupača koje dolaze samo da se pokažu. takve mi posebno dignu tlak, ali ih uživam gledati dok se preznojavaju a max factor im curi niz lice.....![]()
Uostalom te ne dolaze tamo vježbati, kaj ne? Pa onda se valjda ni ne znoje...
a ja mislio da je za to potreban grudnjak... mislim protiv 'visuljaka'... al to je ionako problem velikih cica, nema te vježbe/grudnjaka/kreme koja će ih spasiti... samo operacija.Poslao: andrea
sprava za prsa itekako ima pozitivan učinak na ženske grudi. inače imam ajmo reći privatnog trenera, to mi je frend, ali tu i tamo mi da koji savjet. One cure koje ne žele visuljke, barem neko vrijeme, koliko je to moguće, trebale bi vježbati prsa....vjeruj mi učinkovito je.....bila....vidjela....doživjela....
još nešto?
ne?
ok.....![]()
![]()
[/B]
Dr. whiteboy, don't just stand there, operate!![]()
no pa S.P. trenira Janicu,a njegova žena je moja raska...bio sam tamo jednom,ok je...Poslao: gog
teretana je vlasnistvo Slavena Petrovica, to je tamo neki tip koji trenira Janicu Kostolomku, ovaj Kostelickua ima i zenu koja je niska, plava, ima nekakvog bebaca, 2 cucka i u stan im se ulazi kroz musku svlacionicu LOL
eh, da vozi narancasti twingo...
Bookmarks