Nije lose, ali moglo bi biti i bolje, sprava za trbusnjake ima samo 50 kg, trake za trcanje malo cvile, a nema ni jednog ergometra...
Nije lose, ali moglo bi biti i bolje, sprava za trbusnjake ima samo 50 kg, trake za trcanje malo cvile, a nema ni jednog ergometra...
ja sam ti zgradu do teretane. ponekad idem u tu teretanu jer mi frendovi idu tamo, pa ja idem s njima pa se zajebavamo i naravno pokazujem im da sam najjači!Poslao: andrea
gdje? u vrbanima? pa ja sam živjela u rudešu![]()
od kojeg je proizvođača oprema?Poslao: gog
v-gmy
visnjic nesto, ima i par od fassi-ja ili tako nesto. Mada meni je visnjic tak, tak, trenažer za pregib podlaktice mi je u totalnoj banani
A chelawog smeta sto ne moze raditi triceps dip posto nema sprave sa kontra utezima, no to je ionako samo za papke![]()
jebote, pa ja sam preso 1000 postovaidem si promijeniti ovog ruznog avatara
![]()
ma za papke je teretana....
kod nas je dolazio tip na trening direkt iz teretane nabildani i te šeme,mogo je 3x lupiti u jednoj rundi,i onda je skužio da mu te miške služe samo za pokazivanje
pa naravno, nego za šta bi ti služili?
u mojoj teretani sve sprave od technogym-a i jebenica su i po kvaliteti i izgledu. a cardio sprave imaju ful puno opcija i programa, npr. traka za trčanje može i nagib 'terena' mijenjati...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kako kome...velja kaj ima gudec i usvojoj teretani?
uf kad sam ja dobio u petak krose od nabildanog tipa od oko 90kg, bilo mi je veselo
kaje coma, malo smo se bahatili, ha, ono mahali smo s ručicama uz lagano rep-stajl-podjebavanje, ha?![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma na sparingu
lol, nema veze, sigurno ti je već duže vrijeme frajer imao šta za reći...![]()
fora je bilo,sve zvoni, tek se malo razdanilo pred ocima, a trener se dere. "e tako mi je drago da te roknuo, sam ti reko da ne spustas desnu ruku" llllllllooooollllllll
Poslao: smogovac
kako kome...velja kaj ima gudec i usvojoj teretani?![]()
![]()
Poslao: gog
jebote, pa ja sam preso 1000 postovaidem si promijeniti ovog ruznog avatara
![]()
ja jos ni do pola od tolko nisam dosla![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
grudnjak se podrazumijeva...a ovo je priprema za toples na plažici.....na Zrću kad se spustiš skroz desnoPoslao: whiteboy
a ja mislio da je za to potreban grudnjak... mislim protiv 'visuljaka'... al to je ionako problem velikih cica, nema te vježbe/grudnjaka/kreme koja će ih spasiti... samo operacija.
Dr. whiteboy, don't just stand there, operate!![]()
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
jooj...zrceee...obozavam tu plazu..tamo sam svako ljetu..kad ljetujem na pagu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma gajac na pagu je zakon,5 min od zrća i pet puta bolji od novalje,ko ima nekog da tam apartmane iznajmljuje nek mi se javi,da ne budem off t. tam ima jedna mrak teretana...
coma-tak sam i ja jednom dobio,pa sam imao potres mozga i amneziju , i dan danas se tog momenta ne sjećam...
al se dobro sjećaš kulje iz geografije.
štriče Ivane, opet su nas napali,
čujem tutanj bombi i granata
striče Ivane, mi ćemo pobjediti...
ahahhahahhahahhahah,al se sjećam i tebe kako si malo šlatao danas...
striče Ivane,mi ćemo pobijediti
još ima srca,još ima Hrvata...
upiso sam se na boksnecu ja jos dugo u teretanu
općenito plaža na zrću mi je totalno bezveze, zmazano
za izaći na zrće je mrak...
ja sam bila ljetos u gajcu i bilo je stvarno super, tamo smo se kupale, a van na zrće. s tim da kad smo išle u šetnju zaletile smo se do novalje. nemam pojma za nikakvu teretanu u gajcu smogovac...![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
to sam napisao da budemo u dodiru sa temom,jel...daj improviziraj malo...
Bookmarks