Imam neku poprilicno staru TV tuner karticu (Conexant Fusion 878A) i trazim drivere i neki prikladni upravljacki program, ali bas nisam imao puno uspjeha u tome pa bi zamolio nekog ako ima neki link di ih mogu skinuti!
Unaprijed hvala!
Imam neku poprilicno staru TV tuner karticu (Conexant Fusion 878A) i trazim drivere i neki prikladni upravljacki program, ali bas nisam imao puno uspjeha u tome pa bi zamolio nekog ako ima neki link di ih mogu skinuti!
Unaprijed hvala!
Nisam siguran da je to baš kartica. Conexant 878 je chip koji se ugrađuje u more kartica, a često svaka ima svoj driver. Ako je kompletna kartica Conexantova onda potraži na njihovim stranicama. Ako si je uzeo u HGspota, onda je vjerojatno Mentorova - takvu ja imam i imam drivere za nju. Ako ništa ne uspiješ, instaliraj DScaler i malo pokušavaj dok ne nađeš kompatibilnu kombinaciju kartice i tunera (on koristi svoje drivere)!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Da to je chip na njoj!i izmedju ostalog na njoj pise PHILIPS sad neznam jel je to opet neki chipset na njoj, jer tu sam karticu dobio bez ikakvih drivera i kolko sam vidio da je to dosta stara kartica!
ali svejedno hvala, probat cu malo trazit po netu pa cu javit rezultate!
nisam bas imao nekih uspjeha sa DScalerom!
imam neke instalirane drivere (nisam siguran da su bas 100% kompatibilni sa karticom) ali DScaler mi karticu i tuner prepoznaje pod Unknown
Ručno podesi na neki neki Philipsov tuner, a kartice pokušavaj dok ne nađeš neku kod koje nalazi programe i radi zvuk (pokušavaj s mute (M)).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ma nece mi radit sve sam probao sve moguce kombinacije i sad sam na kraju izgubio volju i izvadio karticu van
Bookmarks