Nemas originalan serijski broj igre. Zato ti ne dozvoljava ulazit u servere. Nadi si po netu,ima nekih koji valjaju pa ih zamijeni.
Za to se raspitaj OVDJE...![]()
Nemas originalan serijski broj igre. Zato ti ne dozvoljava ulazit u servere. Nadi si po netu,ima nekih koji valjaju pa ih zamijeni.
Za to se raspitaj OVDJE...![]()
ljudi imam jedan problem rusio sam windowse i installiro cod2 stavio patch,ubacio cod u pb ,napravio profil i sve sredio.odem na xf nadem server udem i igram par minuta i kicka me pb.neznam sta treba??cekam odgovor na xf-u karlox2
bok moze pomoc.......kad udem u neki server i uzmem snajper naciljam nekog i stisnemm desni klik pa sift da mi smiri snajper odmah me izbaci van i servera tako kada i dok gledam kako me ubio iz snajpera isto me izbaci kad me nacilja i stisne sift odmah me izbaci ......................................mogu ja naciljati stisnem desni klik ali kad ja stisnem sift da mi smiri snajper odmah me izbaci van iz servera....![]()
e ljudi pozdrav
imam problem
kada igram call of duty 2 nakon nekog vremena me punkbuster kicka i kaze
RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [130000]
usput imam 1800h i prije mi se to nikad nije događalo
dali neko zna sto je to i zasto me kicka i kako da to rjesim stvarno mi se sad igra call of duty 2
ako imate rjesenje ili napisite tu ili moj xfire je : idzaja
probaj uc u mp i onda napisat komande
onda izades i dalje udes u server ako nije to probaj promjenit cofing
odi u call of duty 2 multyplayer, multyplayer options i punkbuster YES
Koristi opciju "EDIT". Hvala.
Zadnji uredio Smuchac : 25-08-2011 u 20:31 Razlog: postovi spojeni
Udjem na neki serv i nakon nekoliko sec kicka me Punkbuster i pise mi Server Disconnected-Name PunkBuster kicked player 'Name'(for 0 minutes)...RESTRICTION:Service Communication FailurenkBstrA.exe
Moze mi neko pomoci??
A jesi možda probao složit Punkbuster?
Odeš na Punkbusterovu stranicu (link), i dolje odaberi cod2, i složi si. Ak zapneš, samo reci![]()
One day, sky went blue...
Pomoć ja odem na call fo duty 2 (imam i call of duty 4 modern warfare) neće ni jedan treži me neki kodja sam trežio taj kod za multiplayer ali samo izbaci kodove za instalaciju pomoć.Hvala unaprijed
Udem na xfire odem na neki server i sve mi bude crno i onda izbaci call of duty exe has stopped a working pomocc brzoo !
Bookmarks