A jesi možda probao složit Punkbuster?
Odeš na Punkbusterovu stranicu (link), i dolje odaberi cod2, i složi si. Ak zapneš, samo reci![]()
A jesi možda probao složit Punkbuster?
Odeš na Punkbusterovu stranicu (link), i dolje odaberi cod2, i složi si. Ak zapneš, samo reci![]()
One day, sky went blue...
Pomoć ja odem na call fo duty 2 (imam i call of duty 4 modern warfare) neće ni jedan treži me neki kodja sam trežio taj kod za multiplayer ali samo izbaci kodove za instalaciju pomoć.Hvala unaprijed
Udem na xfire odem na neki server i sve mi bude crno i onda izbaci call of duty exe has stopped a working pomocc brzoo !
Pozdrav svima novi sam pa se nemojte ljutit ako nesto ne znam. Imam problema sa cod 2.
1.Ovako stvari stoje kada instaliram igricu odmah instaliram i patch 1.3 i stavim punkbuster na yes i direct x7 onda restartam komp i kad se opet upali uđem u igru i upisem sve komande tipa (cg_drawfps 1) i sve radi normalno.Ali kada izadem iz igre i udem na neki drugi server sve se vrati na default znaci nemam fpsa u gornjem desnom kutu niti lagometra i moram opet upisivat sve komande.To je pocelo kada sam zadnji put instalirao cod (prije 2 dana) prije je sve radilo normalno.Unaprijed hvala na pomoći.
Pozz!
Imam problem u vezi cod-a 2 nadam se da će ,mi netko pomoći.....
Već sam igrao prije cod 2 online ali sada sam nove windowse stavljao i izbrisao.....sada sam sve ponovno instalirao patch 1.3, punkbuster....
Idem na xfire i tamo kliknem na server uđe mi u igru i onda mi izbaci error!!!!!!!!!!
i piše:
PunkBuster must be Enabled before joining this server. PunkBuster can be Enabled/Disabledin the Multiplayer Options menu Visit www.evenbalance.com for PunkBuster support..
Molim da mi netko pomogne Hvala
...moraš upgradeati punkbuster - tj. staviti noviju verziju dotičnog...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I pazi da ti je u opcijama "omogućen".
Tj. enabled.
Automatski, nakon instalacije je ugašen.
Ako ni tada neće (pazi i da je dodan u iznimke firewalla), skini kao što je Wild- Boy napisao update.
Tipa sa evenbalance, pa neka napravi update.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jesam skinuo sa http://www.evenbalance.com/ taj punkbuster i update.......ali stalno mi baca taj error..........
pozz ljudi...jel moze malo pomoci za cod2??
ovako jel mi netko moze dati cd key??
jer stalno kad zelim uci u neki server onda mi pise:
CD KEY in use please reconnecting later.
Hvala
Evo, ovi ti mogu dati.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
e...hvala....
A jel mi mozes reci nekakv link gdje mgou besplatno skinuti Call of duty 2?
ovako..igro sam cod2 preko xf..i sve je bilo noramlano..no htio sam nesto namijestit sa soundom i pisalo mi je odjednom Cod2mp_exe. has stopped working...reinstaliro sam sve..i update pb..al opet nece..jel zna neko u cemu je problem..molim vas..hitnoo!!
Skini s neta taj fajl i napravi overwrite.
...nanovo deinstaliraj cod, s nekim registry cleanerom očisti registry pa ponovno instaliraj cod i pb...javi rezultate...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
registry cleanerom..sta je to? jer ja to trebam downloadat ili?
i nanovo sam opet instaliro cod isti problem..no nisam taj registry cleaner..wtf?![]()
Znači,i tebi je Google nepoznata stvar...?
haha pa znam..al nije to to..to je neki drugi problem valjda :S
sta ti pise kad te izbaci?
ovako smo nemocni kad nam nisi dao nikakve iinformacije..
probaj updejtati pb
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
lol....jel znas ti koristiti opciju EDIT!!!!?
na novo instaliraj pb
rijesio sam to
imam problem ukucam u cod2 mp-u svoj nick i komande za lagometar i fps-e udem u neki server i sve mi se vrati na staro :´(
Zadnji uredio Smuchac : 12-07-2010 u 13:06 Razlog: postovi spojeni
onda to napravi u config file-u pa ti ne bi trebalo vracati na staro
Mogu bit dvije stvari:
1. Bug u samoj igri (neispravna igra).
2. Problem s kombinacijom tipki (klik mišem + shift) tj. mozda bas ta kombinacija izbacuje tj. ima funkciju da izbaci iz servera (male su sanse,al moguce je...)
Ovo pod 1 riješavaš tako da kupiš ispravnu igru i instaliraš je a ovu neispravnu deinstaliraš prije toga.
A ovo pod 2 probaj riješit tako da u opcijama igre gdje se podešavaju kontrole umjesto shift tipke za "steady sniper" postaviš neku drugu tipku (ja npr. koristim ctrl).
Pozdrav!![]()
Jesi li updateao PunkBuster?
Je li dodan u iznimke u firewallu (imaš, ja mislim, punkbstrA i pnkbstrB ili tako nekako- uglavnom, dva su servisa)?
Imam i ja jedno pitanje u vezi cod2. Instalirao sam ga, crackao i instalirao patch 1.3... Ali kada uđem u multiplayer i pokrenem nekakav server piše da već na serveru ima netko tko koristi taj CD key. Možete li mi pomoći.
Promijeni serijski broj kad već koristiš crackiranu igru.
Bookmarks