Ne vidim razlog dizanja tenzija oko chataonice odnosno podforuma internet c@fea.
Po meni je organizacija cjelokupnog foruma dobro sređena i pregledan je tako da tematski dio je jasno odvojen od free tema.
Po meni smo malo tržište koje nema toliko tehničkih novosti koje bi mogle puniti pojedine tematske podforume. Problemi koje iznesu pojedini forumaši relativno se brzo i kvalitetno riješavaju pa nema smisla onda mlatit praznu slamu oko toga i rastezat temu samo da se rasteže.
Ja osobno zalazim u tematske dijelove foruma gdje imam što reći i naučiti što me interesira.
Free dio foruma odnosno Internet c@fe posjećujem u trenucima dosade kao razbibrigu i smatrama da je tamo lupetanje dobro došlo. Chataonicu se po meni još može i nazvati "lupetaonica" baš zbog toga da se može tamo ispisati sve stvari koje nas u datom trenutku intrigiraju.
Slažem se da masa ljudi ovdje dolazi radi ubijanja dosade i tračanja ali bez takvih ovaj bi forum zamro jer tematski dio nebi bio interesantan i nebi se mogao održati.
Baš je po meni ta mješovitost tema ovdje pozitivna jer na forum privlači puno tehnološki nupućenih (oni kojima tehnologija nije smisao života) članova koji u tematskom dijelu foruma postavljaju pitanja čiji odgovori mogu biti poučni za ostale članove. To što nema novih tema za raspravu u tematskom djelu ne znači zapostavljanje već to da je forum obuhvatio toliko široko područje da se ne treba otvarat nove teme već potražit odgovore među postojećima na što i sami iskusniji članovi često upućuju.
Apsolutno sam za da se srežu sva vrijeđanja i omalovažavanja na bilo kojoj osnovi u bilo kojem dijelu foruma, da se članovi koji zloupotrebljavaju ovaj forum radi ostvarivanja dobiti sankcioniraju, ali chataonica da ostane takva kakva jest kontrolirana ali -LUPETONICA.