E jes kobasu napiso
Ma samo sam htio da se argumentiraš, ali to si napisao niže, dakle...
Ne bi li rekao da je ovo samo stvar drugačijih interesa - ti i još neki želite forum na kojem možete ozbiljno raspravljati o mobitelima, računalima i inim stvarima, i imate ga. Ja i još neki želimo forum na kojem se možemo doći malo zaje*avati, opustiti, družiti, pisati gluposti, i imamo ga.
Loša je vijest (bar kako ti gledaš na to, ako sam te dobro shvatio) je što ta dva foruma dijele prvi dio adrese. Dobra je vijest (opet za tebe, jer meni to osobno ne smeta) što su dovoljno i jasno odvojeni.
I definitivno se ne slažem da je "mobil" dio zaboravljen, još uvijek je najjači takav forum na .hr internetu. Ako misliš da je "cafe" u fokusu, mogu pretpostaviti da si to zaključio samo prema broju postova, a sam si rekao da kvantiteta nije mjerilo kvalitete, dakle...
Kao prvo, nemoj uspoređivati populaciju mobilovog foruma s onom na forum.hru jer se tamo okuplja neobrazovana, neinteligentna bagra. Čak i kad su glupi, mobilovci su pametniji od prosjeka
Kao drugo, najviše je članova došlo na forum zbog njegovog contenta (google is our friend), ali velika je većina ostala upravo u chataonici.
A treće - što će nam to? Onima odozgo zbog više klikova na sponzorirane linkove i više prikazivanja bannera, a nama ostalima zbog više ljudi na forumu.
OK, ali tko će odlučivati što je glupo, a što ne? Isto je pitanje za određivanje vrijednosti offtopic stvari.
Za pljuvanje ne znam, ali mogu pretpostaviti da se to događalo zbog tvoje karakteristične mladenačke nepokolebljivostii zato jer te se trebalo povući za jezik da obrazložiš svoje stajalište. Jer ako razmisliš, tvoji neargumentirani postovi protiv chataonice i njenih obitavatelja su isto samo pljuvanje, pa si dobio i isto zauzvrat
Uz to, imaš mišljenje koje se razlikuje od onog većine i ne odstupaš od njega, a i to kod velikog broja ljudi izaziva pljuvačke reakcije, no to je druga stvar.
Ovo s "nepotrebnim gnjavatorima koji samo seru" ti stvarno nije trebalo, takvoj uvredljivoj generalizaciji uopće nema mjesta u bilo kakvoj ozbiljnijoj raspravi.
No da zaključim: imaš svoje mišljenje i poštujem ga, ali ne prihvaćam tvoje stajalište da Chataonica upropaštava ovaj cafe.mobil. Zaboravljaš da ovaj forum, kao i svaki drugi, nije nakupina postova, već okupljalište ljudi koji te postove pišu. Tebi to smeta, ali ja sam sretan što na istom mjestu mogu dobiti kvalitetnu i korisnu informaciju o tematici koja me zanima te, samo par klikova dalje, dobro društvo i zezanciju. A da stavim na vagu da sam ovdje saznao da se sprema nova verzija Symbiana i pivu (da jednu) koju ću popiti na sastanku forumaša (mahom redovitih Chataoničara), znam što bi prevagnulo.
I sorry na dugom odgovoru![]()

Bookmarks