Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 53

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moram reći da se u potpunosti slažem sa rospayom.
    Za razliku od vas koji ste se već unjonjali u ovaj forum i ne donosite nikakva bitnija unaprijeđenja na forum, rospaya je iako relativno mlad čovjek ipak osoba sa nekakvom vizijom.
    Šteta što se to ne može reći za većinu ostalih članova i moderatora.
    Shame on you...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer Pregledaj post
    Moram reći da se u potpunosti slažem sa rospayom.
    Za razliku od vas koji ste se već unjonjali u ovaj forum i ne donosite nikakva bitnija unaprijeđenja na forum, rospaya je iako relativno mlad čovjek ipak osoba sa nekakvom vizijom.
    Šteta što se to ne može reći za većinu ostalih članova i moderatora.
    Shame on you...
    i ja se djelomično slažem s rospayom, ali, uvijek ima neki ali. nisam ultra stručan i upućen u pitanja telekomunikacija, elektronike, kompjutera i sl; nije mi najveće životno pitanje kako svaka 2 tjedna promijeniti mob u neko novo multimedijalno čudo. tako baš i ne doprinosim stručnosti foruma. tu sam samo radi oglasnika . međutoa , 80 posto forumaša je vjerojatno takvo. to su samo korisnici. da nema njih (nas) kao ajmo reć redovnih članova foruma, vas 20 bi tu međusobno "mlatilo praznu slamu" i ne biste imali kome prodavat "maglu". tako mi nije jasno to vaše nepoštivanje nas korisnika. čudan stav.
    -- baš bi dobro egzistirala i industrija mobitela (bilo koja) da i vas i nas kao korisnike (upućenije ili manje upućene) na takav način omalovažava.
    -- mogo bi se izvest i testić, da se na dva tjedna svima manje upućenim i stručnim uskrati pristup forumu...

ot: prozivanje, klevete? ma dajte si mira i uživajte. nema paljenja, to nije dozvoljeno.
    Zadnji uredio AutoXpert : 07-10-2007 u 09:02
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slazem se s cellexom.Kad idem na bilo koji forum,tako i drugi koji dolaze na ovaj,prvo ce pogledat kaj ih zanima,daklem prvo je to bila nokia,a sad je SE i opce nekuzim zakaj vam ta chataona smeta.A valjda to kako odrastate tako vam neke stvari postaju glupe.Znam jednog clana koji je natukao jako puno postova u chataoni(ali i u drugim strucnim)i on je doslovno pisao kak je na wc kak pije kavu.Da bi mi sad solil pamet kak je to glupo i kak sam stalno tamo i pozdravljam forumase,a on se je prosvjetlil.Pa hallo.Ljudi se oce opustit,zele se malo prepirat,zele se hvalit, ciji je auto bolji,ciji je mobac skuplji,ko bolje pjeva,ma daj te im kruha i igara.Zato sam i pitala zasto se zatvaraju teme u chataoni.A onima kome je glupa nek ne citaju!!Onima koje zanima samo mobitel ili komp pitat ce i otici ce dalje kad dobe odgovor.Nevidim u cemu je problem.

Zatvorena tema

Slične teme

1. Primjedba na moderiranje foruma 'Motorola'
    By darius in forum Moderatori
    Odgovora: 41
    Posljednji post: 12-01-2006, 19:39
  2. Prigovor: moderiranje linkova u forumu igre
    By niten in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 30-09-2005, 09:18

Bookmarks

Pravila postanja