= Citat = Izvorno postao Chellex Pregledaj post
Rospaya, baš gledam što imaš za napisati za
kontroliranje sadržaja chataonice i još uvijek čekam neki argument koji nije tvoje osobno mišljenje.
Nije mi niti na kraju pameti da idem objasnjavati, post po post sto ne valja u chataonici, jasno je sto sam htio reci.

Ako će se svoditi na to što tko misli, onda imaš jako loš omjer - ti sam protiv one bagre u chataonici
Eh, ma da su svi protiv mene, popularnost, tj. vecina nije mjerilo kvalitete ili ispravnosti.

Recimo, moje je osobno mišljenje da svatko čiji je cilj otjerati ljude s foruma, kao ti, treba potražiti novi forum koji će mu biti više po ukusu
Upravo to. Chataonica je onaj sum na forumu, onaj dio koji smanjuje kvalitetu, posredno utjece na ostatak foruma i zbog toga se stvaraju glupi paradoksi... kao nedavno kad je netko (ne da mi se traziti, a ne znam napamet) otvorio temu da pita nesto za sto zapravo i postoji podforum! Nekim ljudima je chataonica postala forum, tj. onaj "mobil" dio je ostao zaboravljen, a "cafe" je u fokusu.

Da budem iskren, volio bi da svi koji smanjuju kvalitetu sa glupim postovima tipa "upravo sam popio kavu", "sad sam se ustao od stola", "krenuo sam prema kupaoni", "aahhh, kako sam se popisao" i slicni, da odu na neki forum gdje su takve idiotne rasprave core function foruma i puste nas ostale da imamo forum za mobilne komunikacije. Iskreno me zaboli za naputke onih "odozgo" kojima chataonica fino sluzi za prikupljanje clanova i povecavanje popularnosti foruma. Sto ce nam to? Sto ce nam hrpa ljudi koje ne zanimaju mobiteli niti ista slicno na cafe.mobil.com forumu?

Chataonica treba sve samo ne moderiranje, eventualno blago usmjeravanje. Naravno, to se ne odnosi na stvari koje su nedopustive na forumu, kao što je vrijeđanje, omalovažavanje i slično - za to već imamo mehanizme represije
Ne, chataonici treba represija po pitanju glupih postova. Odmah zatvoriti teme poput "sto upravo radite" i slicnih, a ostaviti ju otvorenom za offtopic stvari koje zapravo imaju neku vrijednost.

Iako se po meni pljuje vec dugo vremena, uredno sudjelujem u raspravama i donosim konkretne i zanimljive rasprave ovom forumu, prijavljujem lose postove, nisam niti jednom bio upozoren a svejedno imam velik postcount (37. po redu, ako sam dobro vidio) sa uglavnom konstruktivnim stvarima. Dok neki clanovi imaju vise od 2000 offtopic postova i oko 300 normalnih, no svejedno su oni cijenjeni clanovi zajednice, a ne nepotrebni gnjavatori koji samo znaju srati u OT dijelu.

Sebe sam uzeo kao primjer jer se najbolje poznajem , no ima masu ljudi u PDA podforumu koji su napravili velike, vazne i jako zanimljive stvari, no njihov rad ostaje zakopan u svom sumu kojeg proizvodi chataonica. Ne izravno, no tuzno je da najveci forum posvecen komunikacijama u hrvatskoj ima tek nesto manje postova u offtopic dijelu (oko 190 000 samo u chataonici) nego u ostatku, koji imao nesto vise od 200 000 postova.

Dal to zelite za "najbolji forum o telekomunikacijama u HR"? Ako vas toliko pale postovi bez smisla i reda, onda otvorite www.chataonica.com (WHOIS kaze da nije registrirana), cak vam ju ja platim, pa tamo preselite ova sranja, a nas ostavite da radimo ono za sto je forum zapravo i otvoren.

Ako se tema ne zatvori, u reply ocekujem uobicajena sranja o tome kako me nitko ne voli, kako su svi protiv mene i da nisam u pravu i tako dalje... standardne gluposti koje mi kazete u svakoj temi ovakvog tipa. Ako me ne volite, banajte me vec jednom!

Sry na dugom postu