Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 53

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Chellex Pregledaj post
    Rospaya, baš gledam što imaš za napisati za
    kontroliranje sadržaja chataonice i još uvijek čekam neki argument koji nije tvoje osobno mišljenje.
    Nije mi niti na kraju pameti da idem objasnjavati, post po post sto ne valja u chataonici, jasno je sto sam htio reci.

Ako će se svoditi na to što tko misli, onda imaš jako loš omjer - ti sam protiv one bagre u chataonici
    Eh, ma da su svi protiv mene, popularnost, tj. vecina nije mjerilo kvalitete ili ispravnosti.

Recimo, moje je osobno mišljenje da svatko čiji je cilj otjerati ljude s foruma, kao ti, treba potražiti novi forum koji će mu biti više po ukusu
    Upravo to. Chataonica je onaj sum na forumu, onaj dio koji smanjuje kvalitetu, posredno utjece na ostatak foruma i zbog toga se stvaraju glupi paradoksi... kao nedavno kad je netko (ne da mi se traziti, a ne znam napamet) otvorio temu da pita nesto za sto zapravo i postoji podforum! Nekim ljudima je chataonica postala forum, tj. onaj "mobil" dio je ostao zaboravljen, a "cafe" je u fokusu.

Da budem iskren, volio bi da svi koji smanjuju kvalitetu sa glupim postovima tipa "upravo sam popio kavu", "sad sam se ustao od stola", "krenuo sam prema kupaoni", "aahhh, kako sam se popisao" i slicni, da odu na neki forum gdje su takve idiotne rasprave core function foruma i puste nas ostale da imamo forum za mobilne komunikacije. Iskreno me zaboli za naputke onih "odozgo" kojima chataonica fino sluzi za prikupljanje clanova i povecavanje popularnosti foruma. Sto ce nam to? Sto ce nam hrpa ljudi koje ne zanimaju mobiteli niti ista slicno na cafe.mobil.com forumu?

Chataonica treba sve samo ne moderiranje, eventualno blago usmjeravanje. Naravno, to se ne odnosi na stvari koje su nedopustive na forumu, kao što je vrijeđanje, omalovažavanje i slično - za to već imamo mehanizme represije
    Ne, chataonici treba represija po pitanju glupih postova. Odmah zatvoriti teme poput "sto upravo radite" i slicnih, a ostaviti ju otvorenom za offtopic stvari koje zapravo imaju neku vrijednost.

Iako se po meni pljuje vec dugo vremena, uredno sudjelujem u raspravama i donosim konkretne i zanimljive rasprave ovom forumu, prijavljujem lose postove, nisam niti jednom bio upozoren a svejedno imam velik postcount (37. po redu, ako sam dobro vidio) sa uglavnom konstruktivnim stvarima. Dok neki clanovi imaju vise od 2000 offtopic postova i oko 300 normalnih, no svejedno su oni cijenjeni clanovi zajednice, a ne nepotrebni gnjavatori koji samo znaju srati u OT dijelu.

Sebe sam uzeo kao primjer jer se najbolje poznajem , no ima masu ljudi u PDA podforumu koji su napravili velike, vazne i jako zanimljive stvari, no njihov rad ostaje zakopan u svom sumu kojeg proizvodi chataonica. Ne izravno, no tuzno je da najveci forum posvecen komunikacijama u hrvatskoj ima tek nesto manje postova u offtopic dijelu (oko 190 000 samo u chataonici) nego u ostatku, koji imao nesto vise od 200 000 postova.

Dal to zelite za "najbolji forum o telekomunikacijama u HR"? Ako vas toliko pale postovi bez smisla i reda, onda otvorite www.chataonica.com (WHOIS kaze da nije registrirana), cak vam ju ja platim, pa tamo preselite ova sranja, a nas ostavite da radimo ono za sto je forum zapravo i otvoren.

Ako se tema ne zatvori, u reply ocekujem uobicajena sranja o tome kako me nitko ne voli, kako su svi protiv mene i da nisam u pravu i tako dalje... standardne gluposti koje mi kazete u svakoj temi ovakvog tipa. Ako me ne volite, banajte me vec jednom!

Sry na dugom postu
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čisto me zanima tko se je uvrijedio na tu forum, pripadnici iste ili?
    Ja shavaćam neukusnu šalu, shvaćam i da nesmije biti vrijeđanja po nacionalnoj osnovi..(napravio sam i jedno i drugo a šta sad, nisam ni ja bez mane) isto tako i shvaćam zašto si obrisao prvi, post, ali ne shvaćam zašto drugi?

Gdje sam u drugom postu pogriješio, rekao sam istinu, nisam ništa lagao niti koga vrijeđao, iznio sam činjenice, napravio sam isto što i svi novinari danas rade, iznose činjenice..

Toliko o tome, i'm out...
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Chellex himself!
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    k750i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Sry na dugom postu
    E jes kobasu napiso

Nije mi niti na kraju pameti da idem objasnjavati, post po post sto ne valja u chataonici, jasno je sto sam htio reci.
    Ma samo sam htio da se argumentiraš, ali to si napisao niže, dakle...

Upravo to. Chataonica je onaj sum na forumu... [izrezivanje radi uštede na prostoru] ...onaj "mobil" dio je ostao zaboravljen, a "cafe" je u fokusu.
    Ne bi li rekao da je ovo samo stvar drugačijih interesa - ti i još neki želite forum na kojem možete ozbiljno raspravljati o mobitelima, računalima i inim stvarima, i imate ga. Ja i još neki želimo forum na kojem se možemo doći malo zaje*avati, opustiti, družiti, pisati gluposti, i imamo ga.

Loša je vijest (bar kako ti gledaš na to, ako sam te dobro shvatio) je što ta dva foruma dijele prvi dio adrese. Dobra je vijest (opet za tebe, jer meni to osobno ne smeta) što su dovoljno i jasno odvojeni.

I definitivno se ne slažem da je "mobil" dio zaboravljen, još uvijek je najjači takav forum na .hr internetu. Ako misliš da je "cafe" u fokusu, mogu pretpostaviti da si to zaključio samo prema broju postova, a sam si rekao da kvantiteta nije mjerilo kvalitete, dakle...

Da budem iskren, volio bi da svi koji smanjuju kvalitetu sa glupim postovima... ...odu na neki forum gdje su takve idiotne rasprave core function foruma i puste nas ostale da imamo forum za mobilne komunikacije. Iskreno me zaboli za naputke onih "odozgo" kojima chataonica fino sluzi za prikupljanje clanova i povecavanje popularnosti foruma. Sto ce nam to? Sto ce nam hrpa ljudi koje ne zanimaju mobiteli niti ista slicno na cafe.mobil.com forumu?
    Kao prvo, nemoj uspoređivati populaciju mobilovog foruma s onom na forum.hru jer se tamo okuplja neobrazovana, neinteligentna bagra. Čak i kad su glupi, mobilovci su pametniji od prosjeka

Kao drugo, najviše je članova došlo na forum zbog njegovog contenta (google is our friend ), ali velika je većina ostala upravo u chataonici.

A treće - što će nam to? Onima odozgo zbog više klikova na sponzorirane linkove i više prikazivanja bannera, a nama ostalima zbog više ljudi na forumu.

Ne, chataonici treba represija po pitanju glupih postova. Odmah zatvoriti teme poput "sto upravo radite" i slicnih, a ostaviti ju otvorenom za offtopic stvari koje zapravo imaju neku vrijednost.
    OK, ali tko će odlučivati što je glupo, a što ne? Isto je pitanje za određivanje vrijednosti offtopic stvari.

Iako se po meni pljuje vec dugo vremena, uredno sudjelujem u raspravama... [skrat, skrat] ...dok neki clanovi imaju vise od 2000 offtopic postova i oko 300 normalnih, no svejedno su oni cijenjeni clanovi zajednice, a ne nepotrebni gnjavatori koji samo znaju srati u OT dijelu.
    Za pljuvanje ne znam, ali mogu pretpostaviti da se to događalo zbog tvoje karakteristične mladenačke nepokolebljivosti i zato jer te se trebalo povući za jezik da obrazložiš svoje stajalište. Jer ako razmisliš, tvoji neargumentirani postovi protiv chataonice i njenih obitavatelja su isto samo pljuvanje, pa si dobio i isto zauzvrat Uz to, imaš mišljenje koje se razlikuje od onog većine i ne odstupaš od njega, a i to kod velikog broja ljudi izaziva pljuvačke reakcije, no to je druga stvar.

Ovo s "nepotrebnim gnjavatorima koji samo seru" ti stvarno nije trebalo, takvoj uvredljivoj generalizaciji uopće nema mjesta u bilo kakvoj ozbiljnijoj raspravi.

No da zaključim: imaš svoje mišljenje i poštujem ga, ali ne prihvaćam tvoje stajalište da Chataonica upropaštava ovaj cafe.mobil. Zaboravljaš da ovaj forum, kao i svaki drugi, nije nakupina postova, već okupljalište ljudi koji te postove pišu. Tebi to smeta, ali ja sam sretan što na istom mjestu mogu dobiti kvalitetnu i korisnu informaciju o tematici koja me zanima te, samo par klikova dalje, dobro društvo i zezanciju. A da stavim na vagu da sam ovdje saznao da se sprema nova verzija Symbiana i pivu (da jednu ) koju ću popiti na sastanku forumaša (mahom redovitih Chataoničara), znam što bi prevagnulo.

I sorry na dugom odgovoru
    You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]

Zatvorena tema

Slične teme

1. Primjedba na moderiranje foruma 'Motorola'
    By darius in forum Moderatori
    Odgovora: 41
    Posljednji post: 12-01-2006, 19:39
  2. Prigovor: moderiranje linkova u forumu igre
    By niten in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 30-09-2005, 09:18

Bookmarks

Pravila postanja