Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 53

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao iwek Pregledaj post
    u chataonici a i u Mobil interet caffe-u , pošto se stvara masa postova u kratkom vremenu, bi posao moderatorima bio bitno olakšan kada bi sam autor teme prijavio post koji nekoga vrijeđa na osnovu nacionalnosti / spolne orjentacije / ili je eto jednostavno prost (ja recimo vrijeđanja po ta 3 kriterija ne podnosim) . To je jedan klik na znakić A SAD KLIČI !
    Ja sam danas tako postupio , ispravljeno je što mi je smetalo za 3 minute i svi sretni i zadovoljni ....
    pa, majstore, imaš dole pored zelene "lampice", trokutić u obliku prometnog znaka upozorenja s uskličnikom u njemu. taj znakić stisneš, i eto ti prijave posta moderatoru. uz kratko obrazloženje.
    inače, kad mi se neka tema ne sviđa (po seksualnoj ili kakvoj drugoj osnovi), ne sudjelujem u raspravi po toj temi. i tebi bih predložio isto.

@ XLR- ne znam jesi ti neki advokat ili kaj?? kakva kleveta??? lik pita ko ima muziku od MPT i valjda još nešto o njemu, a ti obrišeš post bez ikakvog odgovora. možda bi on pitanje postavio u temi MPT, da je koja otvorena??!! nemaš se razloga ljutit niti se naći uvrijeđenim radi bilo kojeg posta u ovoj temi. čovjek uči dok je živ. od nas 1000 tu na forumu nećeš naći dva istog razmišljenja u svakoj temi.
    @ iwek- oni koji teme smatraju uvredom osobnosti bi trebali preispitat svoju osobnost i pomirit se onim što jesu, jer neki razmišljaju drugačije. ja bi u skoro svakom tvom postu vjerojatno mogao naći nekaj kaj me vrijeđa ili mi se ne sviđa...... pa KLIKći...i dalje.
    Zadnji uredio AutoXpert : 06-10-2007 u 16:37
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Zatvorena tema

Slične teme

1. Primjedba na moderiranje foruma 'Motorola'
    By darius in forum Moderatori
    Odgovora: 41
    Posljednji post: 12-01-2006, 19:39
  2. Prigovor: moderiranje linkova u forumu igre
    By niten in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 4