pa, majstore, imaš dole pored zelene "lampice", trokutić u obliku prometnog znaka upozorenja s uskličnikom u njemu. taj znakić stisneš, i eto ti prijave posta moderatoru. uz kratko obrazloženje.
inače, kad mi se neka tema ne sviđa (po seksualnoj ili kakvoj drugoj osnovi), ne sudjelujem u raspravi po toj temi. i tebi bih predložio isto.
@ XLR- ne znam jesi ti neki advokat ili kaj?? kakva kleveta??? lik pita ko ima muziku od MPT i valjda još nešto o njemu, a ti obrišeš post bez ikakvog odgovora. možda bi on pitanje postavio u temi MPT, da je koja otvorena??!! nemaš se razloga ljutit niti se naći uvrijeđenim radi bilo kojeg posta u ovoj temi. čovjek uči dok je živ. od nas 1000 tu na forumu nećeš naći dva istog razmišljenja u svakoj temi.
@ iwek- oni koji teme smatraju uvredom osobnosti bi trebali preispitat svoju osobnost i pomirit se onim što jesu, jer neki razmišljaju drugačije. ja bi u skoro svakom tvom postu vjerojatno mogao naći nekaj kaj me vrijeđa ili mi se ne sviđa...... pa KLIKći...i dalje.

Bookmarks