Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 53

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koliko sam ja vidio nitko se nije uvrijedio...uostalom za sve postoji PP, a ne samo tako, jelda...!!!! toliko o tome..
    a na kraju krajeva, vidio sam da su svi složili s menom, da nitko nije imao ništa za reći...

-
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao therrlu Pregledaj post
    koliko sam ja vidio nitko se nije uvrijedio...uostalom za sve postoji PP, a ne samo tako, jelda...!!!! toliko o tome..
    Kako se nitko nije uvrijedio kad su postovi prijavljeni? Osobno bi ih obrisao još i prije, ali nisam pročitao cijelu temu dok nisam dobio prijavu.
    Ne kužim što hoćeš reći za PP. PP služi za privatno komuniciranje s ostalim članovima, neznam kakve to ima veze sa ovim slučajem.

= Citat = Izvorno postao therrlu
    a na kraju krajeva, vidio sam da su svi složili s menom, da nitko nije imao ništa za reći...
    -
    To što nitko nije imao ništa za reći ne znači da se slažu s tobom. Opće je poznato da na ovom forumu vrijeđanje po nacionalnoj osnovi nije dozvoljeno. Ja sam vas samo upozorio, a nisam trebao.
    Taj 'minus' si zadrži za sebe..

= Citat = Izvorno postao AutoXpert
    @ XLR- ne znam jesi ti neki advokat ili kaj?? kakva kleveta??? lik pita ko ima muziku od MPT i valjda još nešto o njemu, a ti obrišeš post bez ikakvog odgovora. možda bi on pitanje postavio u temi MPT, da je koja otvorena??!! nemaš se razloga ljutit niti se naći uvrijeđenim radi bilo kojeg posta u ovoj temi. čovjek uči dok je živ. od nas 1000 tu na forumu nećeš naći dva istog razmišljenja u svakoj temi.
    Prozivanje i iznošenje takvih tvrdnji bez dokaza mi iskreno ne znači previše, a kolko znam to se zove kleveta. Al dobro za to, nije tolko bitno..
    MPT - u tvom prošlom postu nisam skužio što misliš pod tom kraticom, al sad znam i jasno mi je da nisi mogao staviti link jer je tema obrisana.

Tema je obrisana od strane jednog admina, a postovi osobe koja je zatražila muziku su prebačeni u odgovarajuću temu. I sam bi je obrisao ili prebacio u rec bin zato je već postoji "sticky" tema o potražnji muzike. Šta nije bolje i logičnije potražnju stavljati u jednu, za to predviđenu temu? Nema to veze što se radi o MPTu i što ga svi ne vole, ako već chataonica vrvi offtopicom, ajmo bar cafe održati čistim i organiziranim.

Ne ljutim se ni na koga, ali mi nije ni svejedno. I nisam advokat btw... U jednu ruku mi je i drago da mi netko skrene pozornost na greške (kao npr lili), ali mislim da u globalu nema razloga za napadanje mog rada. Kao što kažeš, nitko se nije rodio savršen i uči dok je živ, zato ako se i potkrade neka greška - ajmo to riješiti na miran i argumentiran način.

---
    Što se tiće moderiranja u chataonici: smatram da ste u pravu i da treba malo popustiti lance. Na vama je da se držite pravila gdje ćete postati svoje teme jer chataonica nije uvijek i najbolji izbor. Isto tako, ako je u chataonici dozvoljen offtopic, u cafeu ne mora biti. Zna se za što služi cafe i nemojte si dozvoliti pretjerani offtopic.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Zatvorena tema

Slične teme

1. Primjedba na moderiranje foruma 'Motorola'
    By darius in forum Moderatori
    Odgovora: 41
    Posljednji post: 12-01-2006, 19:39
  2. Prigovor: moderiranje linkova u forumu igre
    By niten in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 30-09-2005, 09:18

Bookmarks