koliko sam ja vidio nitko se nije uvrijedio...uostalom za sve postoji PP, a ne samo tako, jelda...!!!! toliko o tome..
a na kraju krajeva, vidio sam da su svi složili s menom, da nitko nije imao ništa za reći...
-
koliko sam ja vidio nitko se nije uvrijedio...uostalom za sve postoji PP, a ne samo tako, jelda...!!!! toliko o tome..
a na kraju krajeva, vidio sam da su svi složili s menom, da nitko nije imao ništa za reći...
-
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Kako se nitko nije uvrijedio kad su postovi prijavljeni? Osobno bi ih obrisao još i prije, ali nisam pročitao cijelu temu dok nisam dobio prijavu.
Ne kužim što hoćeš reći za PP. PP služi za privatno komuniciranje s ostalim članovima, neznam kakve to ima veze sa ovim slučajem.
To što nitko nije imao ništa za reći ne znači da se slažu s tobom. Opće je poznato da na ovom forumu vrijeđanje po nacionalnoj osnovi nije dozvoljeno. Ja sam vas samo upozorio, a nisam trebao.Izvorno postao therrlu
Taj 'minus' si zadrži za sebe..
Prozivanje i iznošenje takvih tvrdnji bez dokaza mi iskreno ne znači previše, a kolko znam to se zove kleveta. Al dobro za to, nije tolko bitno..Izvorno postao AutoXpert
MPT - u tvom prošlom postu nisam skužio što misliš pod tom kraticom, al sad znam i jasno mi je da nisi mogao staviti link jer je tema obrisana.
Tema je obrisana od strane jednog admina, a postovi osobe koja je zatražila muziku su prebačeni u odgovarajuću temu. I sam bi je obrisao ili prebacio u rec bin zato je već postoji "sticky" tema o potražnji muzike. Šta nije bolje i logičnije potražnju stavljati u jednu, za to predviđenu temu? Nema to veze što se radi o MPTu i što ga svi ne vole, ako već chataonica vrvi offtopicom, ajmo bar cafe održati čistim i organiziranim.
Ne ljutim se ni na koga, ali mi nije ni svejedno. I nisam advokat btw... U jednu ruku mi je i drago da mi netko skrene pozornost na greške (kao npr lili), ali mislim da u globalu nema razloga za napadanje mog rada. Kao što kažeš, nitko se nije rodio savršen i uči dok je živ, zato ako se i potkrade neka greška - ajmo to riješiti na miran i argumentiran način.
---
Što se tiće moderiranja u chataonici: smatram da ste u pravu i da treba malo popustiti lance. Na vama je da se držite pravila gdje ćete postati svoje teme jer chataonica nije uvijek i najbolji izbor. Isto tako, ako je u chataonici dozvoljen offtopic, u cafeu ne mora biti. Zna se za što služi cafe i nemojte si dozvoliti pretjerani offtopic.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks