Jednako kao i u oglasniku, ljudima koji postaju samo tamo i ne interesira ih glavna tema foruma treba ograniciti pristup chataonici.
Postoji forum.hr, indexov i iskonov forum pa neka tamo idu.
Jednako kao i u oglasniku, ljudima koji postaju samo tamo i ne interesira ih glavna tema foruma treba ograniciti pristup chataonici.
Postoji forum.hr, indexov i iskonov forum pa neka tamo idu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ja sam rekla za one koje sam ja primjetila.Mislim da ni autoexpertu nije bila namjera,a meni jos manje da te klevecem.Sad je sve ok.i nema potrebe da se natezemo oko banalnih stvari.
btw.kad smo kod ovoga kaj veli rospaya.Bezveze mi je to kaj se neko registrira i ne pise ni koji mobac ima,a na takvom je forumu i odmah ide u cataonicu solit pamet nekome.Mi smo vecina dosli ,jer smo imali nekih pitanja u vezi moba i kompa.Tako smo i ostali,a sad kaj smo vise vremena u cataoni ,kaj to kome smeta.
Edit::ma znam xlr,vjerojatno bi se i ja tak osjecala,ali kao sto sam rekla nije bilo zlonamjerno!!!!!!![]()
Zadnji uredio lili : 06-10-2007 u 14:13
Bookmarks