Bilo bi mi lakše odgovoriti da si naveo linkove tih tema.. Dajte malo više informacija jer ovo zasad mogu smatrati samo klevetom.
EDIT:
I da potvrdim samo iwekove riječi, bilo bi puno lakše kad bi ljudi koristilikad prepoznaju nepotreban ili uvredljiv sadržaj. Čak i ako misle da se određena tema treba spojiti sa već postojećom i time osigurati pregledanost foruma, to bi uvelike pomoglo i nama moderatorima, ali i vama.
EDIT2:
nakon liličinog posta: Nemojte ni ti ni Autoexpert biti pogođeni ovom gore izjavom o kleveti, ali jednostavno kad te netko javno prozove i napiše to što napiše, nije mi svejedno zbog samo činjenice što sam još nov u ovom poslu, a i što sam uz sve to dugogodišnji član i imam (bar smatram tako) neku reputaciju među forumašima. Tako da u ovom slučaju Autoexpertov post ne mogu nazvati drukčije nego klevetom. NHF naravno, sve se može ispraviti dokazima, a onda možemo i popričati kao pravi ljudi![]()

WE ARE BORG????
kad prepoznaju nepotreban ili uvredljiv sadržaj. Čak i ako misle da se određena tema treba spojiti sa već postojećom i time osigurati pregledanost foruma, to bi uvelike pomoglo i nama moderatorima, ali i vama.

Bookmarks