Pravio sam prije topic o jednom problemu za zvucnikom na 6120c.
Zvucnik koji koristim dok razgovaram je bio 'otkazao" na 2 dana, i morao sam koristiti slusalice ili loudspeaker. Kasnije je iz cista mira sve proradilo, bilo oko 2 mjeseca. Opet se sjebe, i ne radi mi zvucnikk opet nekih 10ak dana. Proradi iz cista mira opet, par dana. Pa otkaze. I stalno tako u poslednjih 7-8 dana.
Neku vece, ostvarim poziv, i ne cujem sagovornika na zvucnik. Prekinem, nikom nista. Odmah poslije toga pustim pjesmu, i pjesma se cuje na mali zvucnik, koji se koristi prilikom razgovora,koji prije samo 10 sekundi nije radio u razgovoru, a ne na ovaj koji sluzi sa pustanje muzike.Nista, ugasim telefon, odem spavat, sutradan, upalim, i radi sve normalno. Kasnije otkaze opet.
Jako cesto ukljucujem slusalice na mob, zbog muzike, i nekad kad ih iskljucim iz moba, ostane oznaka slusalica i gornjem desnom dijelu displaya.
Skontao sam da je najvjerovatnije ovo softwerski problem, pa ako ima ko kakvo rjesenje. Reset telefona na fabricka podesavanja necu da radim, jer ne znam sta cu izgubiti sa telefona od podesavanja.
Jel izasao neki soft update za mob, pa da preko ps suitea pokusam updejtovati soft, mozda pomogne?

Odgovori uz citat
Bookmarks